Sombre nedir nasıl yapılır ombre saç modelinden farkı ne?

Yazın gelmesiyle beraber saçlarda ki değişim başladı! Koyu renklerin açık renklere dönmesiyle bu yazın yeni trendi olan 'Sombre'yi denemeye hazır mısınız?

Sombre nedir nasıl yapılır ombre saç modelinden farkı ne?

Sıcakların iyice bastırmasıyla beraber saçlarda da değişim başladı! Koyu renk olan saçlar açık renge veya saçalarda aralara atılan ışıltılar ile kendinizi baştan yaratmaya hazır mısınız? Bugün elmaelma.com olarak sizler için 2018 yazının yeni trendi olan sombre trendini sizlerle paylaşıyoruz! Sıklıkla sorulan sombrenin ombreden farkını, nasıl yapılıdığını öğrenmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz!

SOMBRENİN OMBREDEN FARKI NE?

Somrede tam anlamıyla doğal bir görünüm elde etmektir. Saç renkleri arasında çok fazla ton farkı olmaması gerkiyor. ombrede saç tonlarında ge.iş sağlanırken 7-8 renkl kullanılırken sombrede bu ton farkı 4'e düşmektedir. Tam anlamıyla kendi saç renginize çok yakın olan ancak aralarda belli belirsiz bir fark olan sombre doğal bir görünümü amaçlar.

SOMBRE NEDİR?

Sombre tam anlamıla yaz mevsiminin vazgeçilmez modası olmaya hazırlanan güneş yansımalarını saçta görebileceğiniz doğal bir görünümdür. Saçın istediğiniz bölümüne uygulayavileceğiniz sombre  ile saçınızı ombre veya hepsini boyayarak saçın yıpranmasını engelleyebilirsiniz.

Yorumlar