Söz dizisine yeni katılan oyuncular kimdir? Burcu Binici hangi rolde olacak? Burcu Binici kimdir?

Ekranların sevilen dizisi ''Söz''e güzel oyuncu Burcu Binici de dahil oldu. Burcu Binici dizide başkomiser Ceren karakterini canlandıracağı öğrenildi.

Söz dizisine yeni katılan oyuncular kimdir?  Burcu Binici hangi rolde olacak? Burcu Binici kimdir?

Her yeni bölümü merakla ve heyecanla beklenen ekranların sevilen dizisi ''Söz''e ünlü camiasından Burcu Binici dahil oldu. Güzel oyuncu Burcu Binici dizide narkotik başkomiseri olan ''Ceren'' karakteri ile dizinin yeni bölümlerinde yer alacak. Her hafta başka bir sürpriz gelişme yaşanan dizinin yeni bölümünde Tim, Karabayır halkını tehdit eden büyük bir sorunu çözmek için Ceren komiserle omuz omuza görev alacak.

söz dizisine burcu binici de dahil oldu

BURCU BİNİCİ KİMDİR?

Burcu Binici, 6 Temmuz 1986 tarihinde Erzurum'da ailenin küçük kızı olarak doğdu. Aslen Rize Hemşin'li olan Burcu Binici'nin çocukluğu; babası Devlet Su İşleri'nde memur olduğu için görev yeri olan Aydın'da geçti. İlkokulu Ekrem Çiftci İlköğretim Okulu'nda okuduktan sonra Aydın Lisesi'nde lise öğrenimini tamamladı. Şan eğitimi alan oyuncu, asma davul ve nagarada çalıyor. Binici, liseden mezun olduktan sonra babası Tekrar Erzurum'a tayin olunca Akbank Erzurum Merkez Şubesi'nde 6 ay kadar çalıştı. Oyunculuğa başlamadan önce doğuda ilaç mümessilliği ve dansçılık gibi çok farklı işlerde çalıştı. Anadolu Ateşi'ndeki bir hoca tarafından keşfedilerek dans ekibine çağırıldı. Bir yıl kadar Anadolu Ateşi'nde dans etti. Daha sonra 2007 yılında tanıştığı Meral Okay'ın teklifi ile "Bir Bulut Olsam" Dizisi'nde Gülengül rolünü oynayarak ilk dizisinde oynadı. Burcu Binici, 18 temmuz 2011 tarihinde yönetmen Eray Koçak ile evlendi. İki ay sonra boşanma kararı aldı ve 6 şubat 2012 tarihinde boşandı.

Yorumlar