Survivor 2018'de All star takımından kim elendi?

Bu yıl Survivor 2018'de ilk defa ada konseyine giren All Star ünlüler takımından elenen isim herkesi şaşkına uğrattı!

Survivor 2018'de  All star takımından kim elendi?

Survivor 2018 All Star takımından dün gece elenen isim herkesi şaşırttı! Bir önceki katıldığı Survivor yarışmasında sözleriyle reytingleri uçuran yarışmacı Nihat Doğan geçtiğimiz akşam Survivor 2018 yarışmasında elenen isim oldu!  Son yarışmayı kaybeden All Star Ünlüler takımı bu yıl ilk defa ada konseyine çıktı! Konseyde  Murat Ceylan, Nihat Doğan ve Damla Can sms oylamasına çıktı. 13 Mart Pazartesi gününle yayınlanan  23. bölümde takıma veda eden isim Nihat Doğan oldu!

NİHAT DOĞAN NE SÖYLEDİ?

Elenen ismi Acun Ilıcalı söyledikten sonra son konuşmasını yapan Nihat Doğan, ''Ben Survivor'ı sevdim ama Survivor beni sevmemiş'' diyerek başlayan Doğan, ''Survivor'da olmak bambaşka bir duygu. Burayı çok seviyorum. Herkesin tatması gereken bir duygu. Kalmayı çok istedim ama olmadı. Nazım Hikmet'in sözü vardır, 'Ben elmayı sevdim ama elma beni sevmedi' diye. Ben de Survivor'ı sevdim ama Survivor beni sevmedi.
Çok iyi bir Gönüllüler takımına karşı mücadele ettik. Karşı takımda kalbini kırdığım, yarışmanın gerilimiyle sizi üzdüğüm kim varsa hakkını helal etsin. İnşallah şampiyon bizim takımdan çıkar. Dışardan da elimden geldiğince destek vereceğim.''şeklinde konuştu.

Yorumlar