Survivor 2018'de dokunulmazlığı kim kaybetti kimler gitme adayı oldu?

Survivor 2018'de Gönüllüler takımı dokunulmazlığı yine kaybetti! Gönüller ada konseyinde eleme adayı olarak dört yarışmacı çıkardı. İşte o isimler...

Survivor 2018'de dokunulmazlığı kim kaybetti kimler gitme adayı oldu?

Survivor 2018'in dün akşam yayınlanan 12. bölümünde dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Geçen haftaki dokunulmazlığı kaybettikten sonra Marcus'un elenmesiyle sayıları azalan Gönüllüler takımı dokunulmazlığı yine kaybetti. All Star takımı tüm iç çekişmelerine rağmen Dokunulmazlık oyununu kazanmayı başardı. Gönüller'deki bireysel dokunulmazlık oyununu ise Melih kazandı. Sakatlığından dolayı takımdan uzak kalan Hakan Hatipoğlu ile yeni yarışmacılar Emre ve İpek ise bireysel dokunulmazlıkta yarışmadı. Ada konseyine ilk eleme adayı için Gönüllüler takımı oy kullandı. Takımın yeni yarışmacısı Emre, motivasyonu düşük gördüğü gerekçesiyle Nevin Yanıt'ın ismini yazdı. Hakan Hatipoğlu ise adının yazılmayacağını düşündüğü Nevin için oy kullandı ve 'Boş oy olacağını düşündüğüm için Nevin'i yazdım' dedi. Anıl ise Gizem'in ismini yazdı.

Gönüllüler takımında oylama sonucunda iki yarışmacının ismi eşit sayıda yazıldı. Oylamada Gizem ve Birsen 5'er oy alırken, Nevin'in ismi ise 2 defa yazıldı. Böylece eşit sayıda ismi yazılan Gizem ve Birsen eleme adayları oldu. Survivor'da haftanın en iyisi Yağmur, Ramazan'ın adını, bireysel dokunulmazlık sembolü sahibi Melih ise Cumali'yi söyledi. Böylece Cumali ikinci defa eleme adayı oldu.

Yorumlar