Survivor Merve Aydın'ın nişanlısı Mehmet Akif kimdir yapılan yorumları görünce çıldırdı

Survivor yarışmacısı Merve Aydın'ın nişanlısı kimdir? Merve Aydın'ın nişanlısı neden sinirlendi neler söyledi? İşte merak edilenler...

Survivor Merve Aydın'ın nişanlısı Mehmet Akif kimdir yapılan yorumları görünce çıldırdı

Survivor'dan elenen isim Merve Aydın oldu. Merve Aydın'ın nişanlısı Mehmet Akif kimdir? Merve elendikten sonra nişanlısı kime kızdı? Survivor'dan elenen Merve'nin nişanlısı Mehmet Akif kaç yaşındadır nerelidir? Tüm bu soruların cevabı haberimizde...

MERVE'NİN NİŞANLISI ÇILDIRDI

Survivor'dan dün akşam Merve Aydın elendi. Merve'nin elenmesiyle eski yarışmacı Batuhan, Merve'ye dopingli muamelesi yaptı. Merve'nin nişanlısı Mehmet Akif de bu duruma sessiz kalmadı. Akif, "Herkes haddini bilecek. Google'a Merve Aydın yazın, başarılarını görün diyerek ateş püskürdü.

MERVE'NİN NİŞANLISI MEHMET AKİF KİMDİR?

Merve Aydın Survivor'a gitmeden önce sevgilisi ile olan ilişkisini resmiyete döktü. Merve Aydın ve Mehmet Akif isimli nişanlısı aile arasındaki bir törenle 30 Eylül'de nişanlandı. Mehmet Akif instagram hesabından nişan haberlerini 'En güzel günüm.. En güzel hikayem... Adım, adım mutluğa' sözleriyle duyurdu. Merve Aydın nişanlandığı Mehmet Akif ile 2 yıldır sevgiliydi. Aydın gibi nişanlısının mazisinde de sporla dolu bir hayat var. Mehmet Akif bir dönem yeşil sahalarda top koşturmuş bir futbolcu. Merve Aydın'ın Survivor'daki pejmürde halinden eser kalmamış. Saçlarını uzatan Merve Aydın makyaj ve giyim tarzını da yenileyine müthiş bir değişim geçirdi. Merve Aydın sadece güzelleşmekle kalmamış sanırsınız ki yaşını da 10 yıl birden geriye almış.

SURVİVOR BATUHAN KİMDİR?

1991 yılında dünyaya gelen Batuhan Buğra Eruygun Türk Atlet'tir. Engelli koşularda yarışmakta, Fenerbahçe Spor Kulübünün lisanslı Milli Atlet sporcusudur. 2013 yılında 7.98'lik süre ile 60 metre engelli Türkiye Salon rekorunun sahibidir. 60 metre engeli 8 saniyenin altında koşan ilk milli atlet olarak rekorlar kitabına ismini yazdıran isimdir. Yine aynı sene Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından doping kullandığı gerekçesi ile iki sene men edilmiştir. 2015 yılında Testis kanseri teşhisi konulan Milli Atlet uzun bir tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuşmuş ve spor yaşantısına kaldığı yerden devam etmiştir. Günümüzde en son Survivor yarışmasına katılacak isimler arasında gösterilen Batuhan Buğra Eruygun İstanbul doğumludur. Boğa burcudur.

iŞTE MERVE'NİN NİŞANLISININ PAYLAŞIMI:

 

Yorumlar