Süt maskesi ile saç düzleştirme nasıl yapılır hem doğal hem zararsız!

Süt maskesi ile saç düzleştirme nasıl yapılır? Saçlarınızı doğal yöntemler uygulayarak düzleştirebileceğinizi biliyor muydunuz? İşte tarifi!

Süt maskesi ile saç düzleştirme nasıl yapılır hem doğal hem zararsız!

Siz de düz saç sevenlerden misiniz? Her gün her gün fön çektirmekten sıkılanlardan mısınız? İşte tam da bu noktada doğru yerdesiniz. Evde  kendi hazırlayacağınız maskeyle saçlarınız dümdüz olacak. Artık kuaföre para vermek zorunda kalmadan, saçlarınızı hırplamadan istediğiniz düz saçlara kavuşabileceksiniz. Peki nasıl? Size vereceğimiz süt maskesi tarifi ile saçlarınız pırasa gibi olacak. Süt maskesi ile saç düzleştirme nasıl yapılır? Malzemeleri nelerdir? İşte malzemeleri ve hazırlanışı ile süt maskesi tarifi! 

MALZEMELER:

Çeyrek su bardağı süt, çeyrek su bardağı su, yarım muz, iki çorba kaşığı bal
Tarak, sprey şişe, streç film

YAPILIŞI ve UYGULANIŞI

Muz ile suyu karıştırın. Daha sonra içerisine süt ve balı ekleyip blenderdan geçirin. Karışımı sprey şişeye doldurun. Saç uçlarınızdan başlayarak tüm saçlarınıza karışımı emene kadar sıkmaya devam edin. Ardından 5 dakika boyunca saç diplerinize masaj yaparak tüm karışımı saçlarınıza sürün ve tarayın. Kuru yer kalmayacak şekilde uyguladığınız maske sonrası streç film ile saçlarınızı sarın. 30 dakika beklettikten sonra ılık su ile durulayabilirsiniz.

Yorumlar 1 yorum