Sylvester Stallone Brigitte Nielsen aşkı çok konuşulmuştu 54 yaşında hamile kaldı

Bir dönem Sylvester Stallone ile yaşadığı aşkla gündeme gelen ünlü oyuncu Brigitte Nielsen 54 yaşında hamile kaldı. Duyaanlar şaşkınlığını gizleyemedi.

Sylvester Stallone Brigitte Nielsen aşkı çok konuşulmuştu 54 yaşında hamile kaldı

Bir dönem Sylvester Stallone ile yaptığı evlilikle konuşulan Brigitte Nielsen, "aile genişliyor" notuyla yaptığı paylaşımla takipçilerini şaşırttı. 54 yaşındaki Nielsen, 39 yaşındaki İtalyan TV yapımcısı eşi Mattia Dessi'den bir bebek beklediğini bu pozuyla duyurdu. 

TAKİPÇİLERİ ŞOKE OLDU

54 yaşındaki oyuncu da karnı burnunda pozunu Instagram'da paylaşıp takipçilerini şoke etti. Bir dönem Sylvester Stallone ile yaptığı evlilikle konuşulan Brigitte Nielsen, "aile genişliyor" notuyla yaptığı paylaşımla takipçilerini şaşırttı.

EŞİ 15 YAŞ KÜÇÜK

54 yaşındaki Nielsen, 39 yaşındaki İtalyan TV yapımcısı eşi Mattia Dessi'den bir bebek beklediğini bu pozuyla duyurdu. Kızıl Sonya karakterini canlandırdığı yapımla hafızalara kazınan Brigitte Nielsen beşinci kez anne olacak. Nielsen'ın 34 yaşında Julian, 28 yaşında Killian, 25 yaşında Douglas ve 23 yaşında Raoul adında dört çocuğu daha bulunuyor.

BRİGİTTE NİELESEN KİMDİR?

Brigitte Nielsen, 1985 ile 1987 yılları arasında Sylvester Stallone ile evliydi. Nielsen, 2006'dan bu yana Mattia Dessi ile evli. Bu Nielsen'ın beşinci evliliği.

Yorumlar