Tantrik seks nedir Hint kültüründe cinsellik ve daha fazlası!

Tantrik seks nedir? Sekse başka bir boyuttan bakmaya ne dersiniz? İşte ruhsal bir yolculukla tanrtik seks...

Tantrik seks nedir Hint kültüründe cinsellik ve daha fazlası!

Seks kadın ve erkek arasındaki birleşmeyi ifade eden kutsal kelime! Peki seks sizce sadece kadın ve erkek arasında bir birleşmeden mi ibaret yoksa çok daha fazlası mı? Yaşamın temel dürtülerine dayanmasını ifade eden seksi gelin bir de Hint kültüründeki yeriyle farklı bir bakış açısıyla bakalım!

HİNT KÜLTÜRÜNE GÖRE CİNSELLİK (TANDRİK SEKS)

Tantra'da seks fiziksel olarak değil aslında ruhsal bir yolculuk olarak bilinmektedir. Cinsellik cinsel dürtülerden ileriye geçerek yüksek bilinç denilen Sanskritçe’de samadhi denilmektedir.

Çünkü Tantriklere göre cinsel güç aslında evrenin temel gücüdür. Tantrik sekste bildiğimiz fiziksel cinsel birleşme şekilleri de kullanılabilir. Fakat ustalaştıkça tamamen sembolik meditatif tekniklere de kaymak mümkün.

TANTRİK CİNSELLİK İÇİN...

-Öpüşürken partnerinizle nefes alışverişi yapın. Siz nefesinizi onun içine verin, onun nefesinin de içinize dolmasına izin verin. Bu enerji paylaşımı sizi tek vücut gibi hissettirecek.
-Seks sırasında kesinlikle nefesinizi tutmayın, tam tersine daha çok nefes alın. Nefesinizi tutmak kan basıncınızı düşürür, bu da organlara daha az kan gitmesine neden olur. Bunun sonucunda da gereksiz yorulur ve orgazmdan uzaklaşırsınız.
-Partnerinize diyaframdan nefes almayı öğretin. Göğüs nefesi yerine diyafram nefesi almanın en kolay yolu; nefes alırken karnınızı şişirmek, verirken ise içeri çekmek. Diyafram nefesine alışan erkeğin performansı mutlaka artacak ve seksin süresi uzayacak.

Yorumlar