Tarçınlı suyun faydaları nelerdir şiddetli regl ağrılarına birebir!

Tarçınlı su neye iyi gelir? Tarçınlı suyun faydaları nelerdir? Boğaz iltihabından tutun regl ağrılarına kadar fayda sağlayan bu su mucizeler yaratıyor!

Tarçınlı suyun faydaları nelerdir şiddetli regl ağrılarına birebir!

Elmaelma.com olarak ister soğuk havalarda ister sıcak havalarda soğuk bir şekilde içebileceğiniz bir su öneriyoruz! Boğal iltihabı gibi zorlayıcı hastalıklardan tutun biz kadınların regl dönemlerindeki şiddetli ağrılarına oldukça fayda sağlayan bu su adeta mucize yaratıyor. İşte tarçınlı suyun faydaları...

BOĞAZ İLTİHABINA BİREBİR!

Vücudumuzdaki toksinleri atmanın en iyi yolu bol su içmektir. Fakat boğazdaki iltihabı söktürücü etkisi ve pek çok faydası sayesinde tarçınlı su son zamanlarda sıkça kullanılan detoks suyu haline gelmiştir.

ŞEKER YERİNE TATLANDIRICI OLARAK KULLANIN!

Bazen suyunuzu sade içmek istemezsiniz, yanında yiyeceğiniz aparatlar da kilo almanıza neden olabilir. Bunun yerine tarçınlı su içerek hem suyunuzu tatlandıracak hem de doygunluk hissi vererek zayıflamanızı sağlayacaktır.

BAĞIRSAKTAKİ KURTLARA KARŞI!

Bağırsaklardaki parazitleri uzaklaştırarak dökülmesini sağlar.

AĞIZ KOKUSU SORUNLARINIZDAN KURTULUN!

Tarçının güzel kokusu hem ağız kokularını hem de evinizin, iş yerinizin yada aracınızda kullanarak kötü kokuları uzaklaştırabilirsiniz.

İSHALİ ÖNLER!

İshal sorunu olan kişilerde etkili baharat olan tarçın sıkça da kullanılmaktadır.

NEZLE DÜŞMANI!

Boğazı açarak rahat nefes almanızı sağlar. Vücut direncinizi arttırarak özellikle kış aylarında soğuk algınlığına iyi gelir.

REGL SANCILARINIZI RAHATLATIYOR!

Adet öncesi sancılardan dolayı görülen gerginliklere iyi geldiği bilinmektedir.

 

Yorumlar