Tarkan'ın eşi kimdir bebeğinin cinsiyeti ne hamile eşinin karnı burnunda fotoğrafını paylaştı

Tarkan ne zaman evlendi? Tarkan'ın eşi kimdir? Tarkan'ın bebeğinin cinsiyeti ne gibi soruların cevaplarını içeriğimizden okuyabilirsiniz.

Tarkan'ın eşi kimdir bebeğinin cinsiyeti ne hamile eşinin karnı burnunda fotoğrafını paylaştı

Tarkan'ın eşi kimdir? Tarkan'ın eşi Pınar Dilek nerelidir? Tarkan'ın eşi kaç aylık hamile? Tarkan'ın bebeğinin cinsiyeti ne? gibi soruların sıra Tarkan'ın karnı burnunda eşinin fotoğrafını da haberimizde görebilirsiniz.

"BÜTÜN BABALARIN VE BABA ADAYLARININ GÜNÜ KUTLU OLSUN"

Tarkan Tevetoğlu (45) herkesten sakladığı 5 yıllık sevgilisi Pınar Dilek (32) ile 29 Nisan 2016'da İstanbul'da dünyaevine girmişti. Tarkan, son günlerde eşi Pınar Dilek Tevetoğlu ile birlikte Tarabya'daki villalarını kızları Lidya için dizayn ediyor. Baba olmaya hazırlanan Tarkan, 7.5 aylık hamile olan eşiyle birlikte Instagram hesabından bir fotoğraf paylaştı. İlk çocuğunu kucağına almanın heyecanını yaşayan Tarkan, fotoğrafının altına "Bütün babaların ve baba adaylarının Babalar Günü kutlu olsun" notunu düştü. Tarkan'ın paylaştığı fotoğraf, kısa sürede yoğun ilgi gördü. Tarkan Anneler Günü'nde de eşiyle birlikte şu fotoğrafı paylaşıp altına da "Bütün annelerin ve anne adaylarının Anneler Günü'nü can-ı gönülden kutlarım" notunu düşmüştü.

 

Yorumlar