Tarz yenilemek için yapılması gerkenler nelerdir tarzımızı nasıl değiştiririz?

Zaman zaman tarzınızı değiştirmek güzelliğinize farkındalık yaratacaktır. Çevrenizde gün ışığı yaratmaya ne dersiniz? Hadi sizi bir kaç adımda yenileyelim...

Tarz yenilemek için yapılması gerkenler nelerdir tarzımızı nasıl değiştiririz?

Yıllar çok çabuk geçiyor değil mi? Ancak fotoğraflara birçok şey değişmiş ve siz hala aynısınız. Düzenli ve stabil birçok şey size cazip gelebilir. Ancak herkesin bir takım değişikliğe ihtiyacı vardır. Değişiklik çevrenizdekilerin uzun yıllarıdır değişmeyen imajına alışmasını kırıp şaşırtmaya ne dersiniz. İşte elmaelma.com okurları için 5 adımda tarzınızı değiştirmenin adımları...

İLK ADIM...

Kendinizde değiştirmek istediğiniz bölgeleri seçin mesela uzun bacaklarınız, göğüsler veya beliniz olabilir. Bu 3 vurucu bölgeden birin seçin ve seçtiğiniz bölgeyi ön plana çıkaracak kıyafetler seçin. 

İKİNCİ ADIM...

Uzun yıllardır koruduğunuz ve rutine bağladığınız alışverişlerinizden dolayı büyük ihtimalle moda trendlerini takip etmiyorsunuz. Bu yüzden kendinize bir kaç tane moda dergisi alarak modayı tekrar gözden geçirmenizi tavsiye ediyoruz. Daha sonra göz gezdirdiğiniz dergilerden kendinize bir kaç model seçin. İşe cesur kıyafetleri ve asla giyemem dediğiniz kıyafetlerden denemeye başlayabilirsiniz.

ÜÇÜNCÜ ADIM...

Unutmamalısınız ki her yıl moda değişse bile desenler hep yerini korur kıyafet seçerken desenli ve cıvıl cıvıl renkleri tercih etmelisiniz.

DÖRDÜNCÜ ADIM...

Yeni tarzınıza gözünüz çok kolay alışmayabilir ancak bu noktada aynı hizada giyidiğiniz etek boyunda elbise giyebilir veya normal uzunlukta giydiğiniz kalem etekler yerine dar havuç boy pantolonlar giyebilirsiniz. 

BEŞİNCİ ADIM...

Aksesuar hem yeni bir imajın hemde tazlığını tamamlayıcısıdır. Biliyoruz ki çanta her kadının vazgeçilmezisi olan bir aksesuardır ancak çanta dışında tercih ettiğiniz kıyafetinize kemer detayı ekleyebilir, boynunuza kolye ve kulaklarınıza farklı boyutlarda ve şekillerde küpeler takabilirsiniz. İşte aslında hepsi bu kadar ufak dokunuşlarla daha iyi hissedebilir ve vaaov dedirtebilirsiniz. Unutmamanız gereken bir şey var ki o da her kadının zaman zaman tarz değişikliğine ihtiyacı olmasıdır.

Yorumlar