Jessica Alba'nın yolculuk güzelliği

...



Hamileyken giydikleri ve hiç özenini kaybetmediği güzelliğiyle de dedikodusunu yaptığımız Jessica Alba'nın şimdi de valizini kurcalayacağız. Güzel yıldızın, iki küçük kızı ve eşiyle yolculuğa çıkarken bazı olmazsa olmazları var. Bunlardan en çok işinize yarayacak olanları derledik. Şimdi sadece tatilde değil, tatil yolunda da harika görüneceksiniz.
12 1


"Yumuşak bir tişört ve rahat bir pantolonunuz mutlaka vardır. hatta yolculuğa çıkacağınızda elleriniz otomatikman onları arar. Sıcak havalarda ihtiyacınız olmasa bile her an klimalı bir ortamda battaniye görevi yapması ve uykunuz geldiğinde yumuşak bir yastık olması için yanınıza bir şal alabilirsiniz. İndiğinizde daha derli toplu ve özenli görünmek için bir de blazer ceket..."
12 2


"Yolculuklarda, nasıl seyahat ediyor olursanız olun, ayaklarınız şişecektir. Bu yüzden en güzeli spor ayakkabı değil, babettir. bir terlik görevi görür. Benim favorim TOMS marka doğal renkli babetler..."
12 3


"Yolculuk sırasında görüntünüzle ilgili kafanıza takılan şeylerin başında saçlarınız geliyorsa, bir şapka kullanın! Sürekli bakımlı ve şık görünebilirsiniz. Saçlarınız dağılırsa gizleyebilirsiniz, ya da üst kısmı kamufle edip istediğiniz gibi toplayabilirsiniz."
12 4