Tek başına yapılabilecek aktiviteler nelerdir? Yalnız yapılabilecek şeyler...

Ara sıra kendinizle başbaşa kalmak iyidir, sizde etraftaki kalabalıktan bunaldıysanız haberimize mutlaka göz atmalısınız...

Tek başına yapılabilecek aktiviteler nelerdir? Yalnız yapılabilecek şeyler...

Bazen etrafın kalabalığından ve gürültüsünden bunalabilirsiniz, böyle zamanlarında yapılması gereken tek şey biraz nefes almaktır, tek başına... İnsanlardan uzaklaşıp kendinizle başbaşa kalmak size iyi gelecektir. Bazen insan yorulur, herşeyden herkesden. Bir kenara çekilip, uzaktan bakmak ister hayatına. Böyle zamanlar için tek başınıza yapabileceğiniz harika 10 aktiviteyi sizler için derledik. İçlerinden birini seçin ve en yakın zamanda deneyin...

Kendinizi akşam yemeğine çıkarın

Yanınızda ilgiyle okuyacağınız bir kitap getirin ve bir yandan yemeğin tadını, diğer yandan güzel bir kitabın keyfini çıkarın. Bundan iyisi can sağlığı. Telefonunuza bakma güdünüze yenik düşmemeye çalışın.

Eski bir kitapçıya gidin ve kitaplar arasında kaybolun

Her yeni tür kitabı incelerken saatler harcayın. Varsa rahat bir iskemle bulup kitabı bitirene kadar okuyun (hem paradan da tasarruf etmiş olursunuz).

Şarkı söyleyin

Cesur olun! Hiç gitmediğiniz bir mekan seçin (böylece o geceden sonra bir daha oraya gitmek istemezseniz sevdiğiniz bir mekanı kaybetmezsiniz) ve hiç tanımadığınız kişilerin karşısında içinizden geldiği şekilde şarkı söyleyin.

İnsanları izleyin

Park veya alışveriş merkezi gibi mekanlara gidip insanları izleyin. Bu hem eğlenceli, bazen tatlı arasıra da düşündürücüdür.

Selfie çekin

Arada sırada istediğiniz bir kıyafeti giyip kendinizi süsleyip istediğiniz tarzda dolu fotoğraf çekmenin kimseye zararı olmaz. Nasıl olsa etrafınızda yargılayacak biri yok. Belki kediniz...

Ertelediğiniz bir işi bitirin

Bir kahveciye gidin ve çalışın. Bu ister CV'nizi güncellemek olsun, ister portolyo hazırlamak olsun, ister yazmakta olduğunuz romanı bitirmek, ister yeni bir işe başvurmak olsun. Sadece yapın!

Doğa yürüyüşüne çıkın

Doğa ana ile biraz vakit geçirince ne kadar iyi anlaştığınızı göreceksiniz. Durup gülleri koklayın, günbatımını seyredin, sessizliğin tadını çıkarın.

Yıldızları izleyin

Sırtüstü uzanın ve evrende ne kadar küçük olduğumuzu bir kez daha özümseyin.

Alışverişe çıkın

Bazen alışveriş yaparken yanınızda başka birisinin olması aceleyle seçmenize neden olabilir. Oysa tek başınıza gezerken mağazalarda dilediğiniz kadar kalabilirsiniz.

Hayatınızın en uzun banyosunu yapın

Rahatlatıcı bir müzik açın ve acele etmeden ve rahatça sıcacık suyun keyfini çıkarın.

Yorumlar 1 yorum