Telefonda olması gereken uygulamalar neler?

Hayatınızı kolaylaştıracak, her zaman elinizin altında olması gereken telefon uygulamalarını sizler için derledik...

Telefonda olması gereken uygulamalar neler?

Modern teknolojiyi sıkça kullandığımız şu zamanlar, herkesin telefonunda mutlaka olması gereken, hayatı kolaylatıcı uygulamaları sizler için derledik! Çok işinize yarayacağına eminiz. Okumadan geçmemenizi tavsiye ederiz...

Zomato
Arkadaşlarınızla buluşmadan önce mekan konusunda kararsız kalırsanız Zomato ile daha kolay karar verebilirsiniz. Restoran kategorilerinde filtreleme yaparak verilen puanlara, yapılan yorumlara göre seçim yapmak hızlı karar vermenizi sağlıyor. Ayrıca konum özelliği açıldığında yakınınızdaki popüler mekanları da görebilirsiniz.

WomanLog
WomanLog Takvim, kadınlar için tasarlanmış bir regl ve doğurganlık takvimi. Uygulama ile regl ve doğurganlık dönemlerinizi, semptomlarınızı takip edebilir, notlar alabilir, istatistiklere bakabilirsiniz. Kilo kontrolü de yapabileceğiniz uygulamada, kullanacağınız haplar ve hatırlatma bölümü de yer alıyor. Ruh halinizi bile not alabileceğiniz bir bölüm bulunmakta. Kullanımı da çok kolay ve belli aralıkla kendini yedeklediği için verileri kaybetme şansınız yok. 

Dropbox
Çok fazla fotoğraf arşivlemeniz ve bu görselleri eş zamanlı başkalarıyla paylaşmanız gerekiyorsa Dropbox imdadınıza yetişecek. Dropbox hem fotoğrafları telefondan online bir platforma yükleyebilmenizi ve indirebilmenizi hem de istediğim kişilerle paylaşmanızı sağlıyor. Dilediğiniz gibi dosyalayıp her dosyayı farklı kişilerle ortak kullanabilirsiniz. 

Google Maps
İstanbul’da günün yarısını yollarda geçirenlerin olmazsa olmazı Google Maps… Varış noktanıza nasıl gideceğinizi bilseniz de trafik olmayan rotalar için Google Maps’e danışabilirseniz. Ayrıca varış süresini de belirleyerek plan yapmayı kolaylaştırıyor.

Yorumlar