Terazi 3-9 Aralık haftalık burç yorumu

Terazi haftalık burç yorumlarına göre bu hafta Terazi burcu Yeni Ay etkisi ve biten Merkür gerilemesinin etkilerini yaşayacak. İşte 3-9 Aralık Terazi yorumu

Terazi 3-9 Aralık haftalık burç yorumu

Terazi burcunu bu hafta neler bekliyor diye merak edenler için 3-9 Aralık haftalık Terazi burcu yorumunun detayları elmaelma.com'da. Astrolog Hande Kazanova 3-9 Aralık haftası Terazi burcu yorumlarını bu haftanın önemli Astrolojik olayları ışığında anlattı. 3-9 Aralık Terazi haftalık yorumlarına göre Teraziler rahat bir nefes alın çünkü Merkür gerilemesi sona eriyor. 6 Aralık'ta bitecek olan Merkür retrosu sonrası ise Teraziler 7 Aralık'taki Yeni Ay ile yeni bir döngüye girecekler. Merkür gerilemesi sırasında karar almakta zorlanan Teraziler için Yeni Ay rahatlatıcı bir etki yaratacak. İşte 3-9 Aralık Teraziler burcu haftalık yorumlarının detayları...

"Bu hafta sizin için önemli olacak. Kendi isteklerinize odaklanıcaksınız ve başınıza buyruk davranmak önemli olacak. İkili ilişkilerinizde gerginliklere açık olacaksınız. Kendinizi ifade ederken, bir konuyu anlatırken karşı tarafın bunu bildiğini yada bilmediğini düşünerek adımlar atmanız gerekiyor. Pazartesi günü sinirli ve agresif tutumlar iş hayatınızda sizi zorlayabilir. Bu hafta Perşembe günü Merkür düzelicek. Nihayet Merkür’ün düzelmesiyle beraber bu alanlarda rahat bir nefes alacaksınız. Venüs, Pazartesi itibariyle bu alanlarınıza giriyor. Parasal konularda konuşma ve görüşmeler yapacağınız, yatırımlarınıza yöneliceğiniz bir hafta olacak. Cuma günü Yay burcunda bir Yeni Ay var. Bu Yeni Ay, iletişimsel konuda önemli kararları devreye sokabilir. Aynı zamanda iletişim, satış, pazarlama, sosyal medya tarafında adım atmak istiyorsanız bu Yeni Ay’ı kullanabilirsiniz. Beraber çalıştığınız insanların yanıltıcı bir takım etkileri iş alanlarınızda sizi zorlayacak. Bağışıklık sistemi çökmelerine karşı, soğuk algınlıklarına karşı dikkatli adımlar atmalısınız."

TERAZİ NASIL BİR BURÇTUR?

Her zaman olabildiğince kibar, nazik, uyumlu, hoşgörülü, güzel konuşmasını bilen insanlardır. Her zaman karar vermekte zorlanırlar. Öncülük etmeyi, başlangıçlar yaratmayı severler. Terazi burcu uyum, ahenk, ilişkilerle alakalıdır. Özellikle ilişkiler politik bir duruş üzerinden şekillenir, onun doğası böyledir. Kimse kırılmasın, üzülmesin, yara almasın, gönlü kalmasın diye objektif ve tarafsız durmaya çalışır. Estetik kaygılar, sanatsal yaklaşımlar, hayatın zevkli ve keyif veren yanları, yaratıcılık gerektiren konularla yine oldukça iç içedir. Özgürlüğüne düşkündür fakat onun özgürlük anlayışı, birlikte olduğu, ortaklık kurduğu kişi ile birlikte özgürleşmektir. Kavga ve gürültülü ortamlardan pek haz etmez ve böyle ortamlarda orta yolu bulmayı, uzlaşma zemini yaratmayı kolaylıkla başarabilirler.

Omurga, alt karın, göbek, üreme organları, uyluk, kalça, bel ve böbreklerle ilgilidir. Böbrek ve bel bölgesinde ki tüm rahatsızlıklar, bel ve kalça bölgesindeki yanıklar, mesanedeki yaralar veya rahatsızlıklar, ülser, sırt problemleri, kanla ilgili sorunlarda Terazi ile ilişkilendirilir.

Yorumlar