Terazi burcu aylık yorumları Ağustos 2018 sıkıntılara açıksınız!

Terazi burcu aylık yorumları Ağustos 2018 aşk, para, sağlık ve iş falı elmaelma.com'da. Ağustos 2018 Terazi burcu yorumlarına göre sıkıntılara açık bir ay olaca

Ağustos 2018 Terazi burcu yorumları ile Ağustos 2018 Terazi aşk falı, iş falı, para falı ve sağlık falı detayları ile bu ay Terazi burcunu hangi günler ne bekliyor sorularının yanıtları elmaelma.com'da. Terazi burcu aylık yorumlarına göre Ağustos ayında Terazileri özellikle çocuklarla ilgili sıkıntılı durumlar bekliyor olabilir. 11 Ağustos'taki parçalı güneş tutulması Terazi burcu etkilerini de haberimizden okuyabilirsiniz. 13 Ağustos'taki Mars gerilemesi ve 26 Ağustos'taki Dolunay da Terazi burcunu sağlıkla ilgili alanda etkileyecek. İşte Hande Kazanova'nın Terazi burcu aylık yorumları hakkında aktardıkları...

"Ağustos ortasıyla beraber artık kendi köşenize çekilmenizin vakti gelecek sevgili Terazi ve yükseleni Terazi olanlar. Ağustos başında ortak işlerinizde spekületif alanlarınızda, çocuklarınızla bağlantınızda, parasal durumlarda gerginliklere, bir takım sıkıntı ve problemlere açık görünüyorsunuz. Enerjinizi iyi dengelemeniz gereken bir zaman diliminde olacaksınız bu yüzden riskli birtakım adımlarınız varsa bu döngü içerisinde yapmamakta fayda var.

7 Ağustos’tan sonra kendinizi görüntünüzü güzelleştireceğiniz sosyalliğinizin artış göstereceği bir 3 haftalık döngü içerisine girebilirsiniz. Yine kendinizde değiştirmek istediğiniz yönleriniz, alışverişleriniz yapmak istiyorsanız birtakım cilt bakımı uygulamalarında bulunmak istiyorsanız uygun dönemler olucaktır. Bu döngü içerisinde kendinizi önemsemeniz diğer insanların bütün algısını sizin üzerinizde olmasına ve herkesin sizden bahsetmesine sebep olabilir.

PARÇALI GÜNEŞ TUTULMASI

11 Ağustos’ta parçalı güneş tutulması sosyal çevre alanlarınızı ilgilendiriyor yani önemli birtakım adımlar ya da açılımlar devrede olabilir. Çevrenizi değiştirebilir, değişik ortamlarda bulunabilirsiniz. Merkür’ünde bu alanlarda geriliyor olması sizin arkadaşlarınız ve çevreniz ile yapıcağınız organizasyon ve aktiviteleri hızlandırabilir ve bu alanda yeni açılımları karşınıza getirebilir.

13 Ağustos’ta Mars, Oğlak burcuna gerileyecek ev, yuva ve aile alanlarınızda Ağustos’un sonuna kadar enerjinizi ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Ailevi konularda zorlanmalar ve mücadeleleriniz, istediğiniz sonuçları alamama gibi etkileriniz devrede olucak.

19 Ağustos’ta Merkür’ün düzelmesiyle beraber iletişimsel konularda artık rahatlayacaksınız ve çevrenizdeki bağlantılarınızı daha rahat kullanmaya başlayacaksınız.

DOLUNAY

26 Ağustos’taki dolunay sizin iş sağlık ve hizmet alanlarınızda gelişecek bu dolunayla beraber Ağustos ayında daha fazla sağlığınızı önemseyeceğiniz bir döngü içerisinde olacaksınız ve ilginizi iş yaptığınız alanlara kaydıracaksınız.

27 Ağustos itibariyle Mars düzeliyor artık enerji olarak kendinizi rahatlatıcak ve özel hayatınızdaki gerilimler ve sıkıntılarınızın geride kaldığını hissedeceksiniz.

Yorumlar