Terazi burcu bu hafta aile krizlerine hazır olun

Terazi burcu bu hafta aile krizlerine hazır olun. 12-18 Kasım 2018 Terazi burcu haftalık yorumu detayları ile Merkür retrosu Terazi burcu etkileri burada.

Terazi burcu bu hafta aile krizlerine hazır olun

Terazi burcu haftalık burç yorumları Astroloji Uzmanı Hande Kazanova'nın anlatımıyla elmaelma.com'da. Bu hafta Terazi burcunu ne bekliyor diye merak edenler için iki önemli gelişme olduğunu söyleyerek başlayalım. Bunlardan biri Cuma günkü Venüs hareketi ve Cumartesi günü başlayacak olan Merkür gerilemesi (retro).12 Kasım haftası haftalık burç yorumları Venüs ve Merkür etkisi altında olacak sevgili Terazi ve yükselen burcu Terazi olanlar. 12-18 Kasım haftalık burç yorumlarına göre Terazi burcu bu haftaya aile krizleriyle uğraşarak yeni haftaya başlayacak. Cuma günü Venüs'ün düzelmesiyle hayat size yapmak istedikleriniz konusunda daha yardımcı olacak. 17 Kasım Cumartesi başlayacak olan Merkür retrosu ise 3 hafta boyunca sizi iletişim alanında etkileyecek sevgili Teraziler. Diyaloglara dikkat, telefon gibi iletişim araçlarınızda arıza olabilir. İşte Terazi burcu haftalık yorumunun detayları...

"Aile hayatınızda ufak bir krizle uğraşmak Pazartesi günü devrede olacak. Bu hafta keyifli haftalardan bir tanesi. Özel hayatınızda harekete geçmek istediğiniz konularda hayatın sizi desteklediğini göreceksiniz. Cuma günü Venüs’ün düzelmesiyle beraber artık hayatınız için, kendiniz için yapmak istediğiniz herşeyi devreye sokabilirsiniz. Kendinizi mi yenilemek istiyorsunuz, alışveriş mi yapmak istiyorsunuz, yeni bir ilişkiye mi başlamak istiyorsunuz işte bunun için Cuma gününden sonrasını kullanmalısınız. Mars, Balık burcuna geçicek. İş, hizmet ve sağlık ile ilgili konularda harekete geçmeye başlıyorsunuz. Alıngan, çekingen yönleriniz bazı hatalara açık olmanızı sağlayabilir. Cumartesi günü itibariyle Merkür geriliyor ve Merkür sizin iletişim alanlarınızda gerileyecek. Yakın çevrenizdeki insanlarla olan iletişiminizde sıkıntılara açık olacaksınız. Randevu almak, bilgisarınızın, telefonlarınızın bozulması gibi iletişim bozukluklarına karşı dikkatli olun."

HANDE KAZANOVA KİMDİR? 

İstanbul Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde İktisat  bölümü mezunudur. Astrolojide ilk eğitimini 2001- 2003 yılları arasında Göklerin Bilgeliği Okulu'ndan aldı. İleri seviye ve Klasik Astroloji eğitimini Astro Art Astroloji Okulu’nda tamamlayarak Diplomasını aldı. Mart 2006 yılından itibaren Yeni Aktüel Dergisi’nde  Astroloji sayfalarını hazırlamaya başladı. Mart 2009’dan itibaren ve hala Habertürk Gazetesi’nin ve Haberturk.com’un astroloji yorumlarını yapmaktadır. 2016 yılında Uluslararası Astroloji Araştırmaları Topluluğu (İnternational society for Astrological Research) İSAR’ın sınavını tamamlayarak İSAR CAP ünvanını aldı. Danışmanlık yetenekleri eğitimi ve ilkeleri sınavlarını vererek sertifikalılandırılmıştır.

Profesyonel Astroloji  Organizasyonu olan OPA’nın üyesidir.

ASTRO ART Astroloji Okulu'nda 2018 yılında FİNANSAL ASTROLOJİ eğitimenliğine başlayacak olan Hande Kazanova,  diğer astrolog arkadaşlarıyla astrolojinin daha geniş kitlelere ulaşması çalışmalarına, Atlantis Astroloji ve Kişisel Gelişim de Bireysel Danışmanlıkları'na devam etmektedir.

DİĞER BURÇLARIN HAFTALIK YORUMLARINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

2019 MERKÜR GERİLEMESİ TARİHLERİNİ VE ETKİLERİNİ BİLİYOR MUSUNUZ? 

Yorumlar