Terazi burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 09-15 Nisan 2018 aşk, iş, sağlık, para

Terazi burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hayatınızdaki özel kişiyle ciddi adımlar alabilir veya karşınıza ciddi kararlar alacağınız biri çıkabilir!

Terazi burcunu bu hafta neler bekliyor? Terazi burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 09-15 Nisan 2018 haftalık burç yorumlarına göre Terazi burcunu, Yaptığınız yardımlar sayesinde yeni iş fırsatları oluşabileceği gibi, beraber çalıştığınız insanlara yardım etmekten mutluluk duyabilirsiniz. İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Terazi burçlarını bu hafta ne bekliyor.

''Bu haftabaşı, yaratıcılık isteyen alanlarda daha şanslı ve keyifli etkiler altında olabilirsiniz sevgili Terazi ve yükselen Teraziler. Hayata ve aşka yaklaşımınız mantıklı ve ciddi olacak. Özel planlarınızın peşine düşebilirsiniz. Partnerinizle beraber hareket etmeniz sizi fazlasıyla mutlu edecek.

Çarşamba günü aile ilişkilerinizde bazı bozulmalar ve sorunlar oluşabilir. Biraz daha esnek olmaya çalışın. İş hayatınızdaysa parasal olarak kalıcı çözü arayışlarınız devam edecek, şunu bilin ki doğru yoldasınız. Aile yaşantınızda ortak parasal işlerinizde işler istediğiniz gibi ilerleyebilir.

Perşembe günü iş alanlarınızda parasal konularda destek alacağınız ve iyilikler göreceğiniz bir gün olabilir. Yaptığınız yardımlar sayesinde yeni iş fırsatları oluşabileceği gibi, beraber çalıştığınız insanlara yardım etmekten mutluluk duyabilirsiniz.

Haftasonu ailevi ilişkilerinizde yaratıcı, fedakar, anlayışlı etkilerle yolunuza devam edebilir, önemli işlerinizde harekete geçebilirsiniz. Çevrenize kazanımlarınız ve hayata bakış açınızla ilgili önemli bilgileri aktaracağınız bir dönem olabilir. Pazar günü Merkür düzeliyor. Daha az tanıdığınız insanlarla yaşadığınız iletişimsel aksilikler ve sıkıntılar geride kalmaya başlayacak. Kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.''

Yorumlar