Terazi burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 12-18 Şubat 2018 aşk, iş, sağlık, para falı

Terazi burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova Terazi burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi.

Terazi burcunu bu hafta neler bekliyor? Terazi burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 12-18 Şubat 2018 haftalık burç yorumlarına göre Terazi burcunu, aşk hayatınızda standardın bir üst seviyesine çıkabilir, farklı işlerin peşinden gidebilirsiniz. İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Terazi burçlarını bu hafta ne bekliyor.

''Haftaya ev konularına veya ailenize dayalı işlerinizde üzerinize gerekenden fazla sorumluluk alarak başlayabilirsiniz sevgili Terazi ve yükselen Teraziler. Siz olayları kontrol etmeye çalıştıkça, hiç olmadık sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu hafta aşk hayatınız, romantizm veya çocuklarınızla ilgili konular gündeminizde olacak.

Çarşamba günü kendinize güvenen, hırslı yanlarınız ortaya çıkabilir. Ailevi konularda alacağınız kararlar etkili olacak. Özel hayatınızda işler tam da istediğiniz gibi gelişiyor. Aşk hayatınızda farklı ve değişik işlerin peşinden gideceksiniz.

Perşembe günü özel hayatınızda çok özel bir teklifle turnayı gözünden vurabilirsiniz. İş, güç umrunuzda olmayabilir. Uzun zamandır bir ilişkiniz varsa sevdiğinizle ilişkinizi tazeleyebilirsiniz. Farklı, değişik olan herşeye bu hafta yer açmalısınız.

Cuma günü oluşan Güneş tutulması, aşk hayatınızı etkileyecek. Aşkta hızlı ve beklenmedik gelişmeler yaşamaya meyillisiniz. Değişimleri rahat ve kolay karşılayacaksınız. Değişik ve farklı olanın peşinden gideceksiniz. Evliyseniz bebek haberi alabilir veya bu dönmeden sonra çocuk sahibi olmak istiyorsanız bu alanların hızlandığını görebilirsiniz. Özel hayatınızda hızlı gelişmelere açık olun.

Cumartesi günü enerjiniz doğru çalışmayabilir, hızlı hareket etmeniz gereken, çabuk olmanız gereken noktalarda zorlanabilirsiniz. Yine yakınlarınızın sağlığıyla ilgili konu ve olaylara karşı dikkatli olun.

Pazar gününden sonra iş ve hizmet hayatınızın üzerine eğilebilirsiniz. İş hayatınızda kendinizi göztermek öne çıkabilir. Önemli konuşma ve görüşmeler içine girebilirsiniz. Yine sağlığınızı önemseyeceğiniz ve burada bir takım düzenlemelerde bulunacağınız bir döneme gireceksiniz. Kontrollerinizi yaptırmak, sağlığınızı ve diyetinizi gözden geçirmek için uygun bir dönem.''

Yorumlar