Terazi burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 19-25 Şubat 2018 aşk, iş, sağlık, para falı

Terazi burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova Terazi burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi.

Terazi burcunu bu hafta neler bekliyor? Terazi burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 12-18 Şubat 2018 haftalık burç yorumlarına göre Terazi burcunu, özel hayatınızda verdiğiniz anlık kararlarınıza dikkat etmelisiniz. Bu hafta yakın çevrenizdeki sevdiğiniz insanların hayatına göre hareket edeceğiniz bir hafta olacak. İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Terazi burçlarını bu hafta ne bekliyor.

''Bu haftabaşı özel hayatınızda duygusal olarak çabuk karar değiştirmeye meyilli olabilirsiniz sevgili Terazi ve yükselen Teraziler. Sevdiğiniz insanın hayatına göre hareket edeceksiniz. İş alanlarınızdaki yoğunluklarınız sizi yorsa bile, hayatın keyif veren yönlerinden de faydalanmasını bileceksiniz.

Bu hafta aile sorumluluklarınızı yerine getirmek, yapılması gereken işlerinizi halletmek için kolları sıvayabilirsiniz. Önemli işlerinizi disiplin ve sorumlulukla ele alacak, karşınıza gelecek olan iş yükünüzü kolaylıkla kaldıracaksınız. Yanınızda çalıştırdığınız veya yanında çalıştığınız insanlara karşı oldukça anlayışlı ve yardım sever olabilirsiniz. Sanatsal işlerinizde hayalgücünüz iyi çalışacak. Bu hafta bu etkiden faydalanın.

Haftasonu iş hayatınız, günlük işleriniz veya sağlığınız için almanız gereken sorumluluklarınız sizi mutlu edebilir. Başkalarına her konuda hizmet etmekten, yardım etmekten keyif alacaksınız ama yemeye, içmeye olan düşkünlüğünüzü kontrol edin. Yakın çevrenizdeki insanlarla, sevdiğinizle bazı fikir çatışmalarının keyfinizi bozmasına izin vermeyin.''

Yorumlar