Terazi burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 8-14 Ocak 2018 aşk, iş, sağlık, para falı

Terazi burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova Terazi burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi.

Terazi burcunu bu hafta neler bekliyor? Terazi burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 8-14 Ocak 2018 haftalık burç yorumlarına göre Terazi burcunu, bu hafta özel hayatınızda sevdiklerinizle çatışabilir ve anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Maddi konularda yatırımlarınızı gayrimenkul gibi alternatif seçeneklere yönlendirebilirsiniz. İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Terazi burçlarını bu hafta ne bekliyor.

''Haftanız kendi hayatınıza ihtiyaçlarınıza odaklanarak başlıyor sevgili Terazi ve yükselen Teraziler. Özel hayatınızda bu Pazartesi sevdiklerinizle anlaşmazlıklara dikkat edin. Maddi konularda bu haftabaşı birden fazla seçenek veya alternatif karşınıza gelebilir. Şansınızı özellikle aile hayatınızda veya gayrimenkule yönelik işlerinizde kullanabilirsiniz..

Salı günü aile hayatınızda güçlü kararlar alacaksınız. Alacağınız kararlarla, yapacağınız yardımlarla güçlü kişiliğinizi aile büyüklerinize gösterebilir ya da ailenizde sizin üzerinizde güç sahibi olan bir insandan istediğiniz desteği görebilirsiniz. Bir yandan da bazı konularda ve ailenizdeki kişilere karşı sergilediğiniz kıskanç ve baskıcı tavırlar ortamı biraz gerebilir. Bu da özel yaşantınızda ilişkinizi bozabilir.

Çarşamba günü maddi konulardaki güzel gelişmeler, ev veya yuvanızla ilgili yapılması gereken işlerinizde sizi hareketlendirecek. Kendinizi güçlü ve hırslı görecek, işlerinizi hemen toparlayacaksınız.

 

Perşembe günü itibarıyla, ailevi meselelerin üzerine daha fazla düşecek ve onlarla olan iletişiminizi hızlandıracaksınız. Bu alanlarda yaşadığınız sorunlara kesin ve net çözümler üretmek isteyebilirsiniz. Ailevi konulara duygusallıktan çok soğukkanlılıkla ve pratik yaklaşacak, bu alanda haftasonu önemli sorumluluklar üstleneceksiniz.

Bu haftanın en zorlayıcı günleri Cumartesi ve Pazar günleri. Değişik yerler ve ortamlarda duygusal olarak fikirlerinizi toparlamak kolay olmayabilir. Ev ve aile hayatınıza kanalize olduğunuz bugünlerde onlarla anlaşmakta kolay olmayacak. Ailevi konular yüzünden sevdiğiniz insanla sürtüşmelere haftasonu dikkat edin.''

Yorumlar