Terazi burcu haftalık yorum Hande Kazanova 10-16 Aralık

10 Aralık Terazi burcu haftalık yorumları ve Merkür'ün Yay'a geçişinin etkilerinin detayları Hande Kazanova Terazi burcu haftalık yorumuyla elmaelma.com'da.

Terazi burcu haftalık yorum Hande Kazanova 10-16 Aralık

10-16 Aralık Terazi haftalık yorumları Merkür'ün Yay burcuna geçişi etkisi altında. 13 Aralık Perşembe günü gerçekleşecek olan Merkür'ün Yay burcuna geçişi Terazilerin parasal konularda sizi zorlayan döngülerin geride bırakmasına yardımcı bir etkiyle gelecek. Terazi burcu 10-16 Aralık haftalık burç yorumlarına göre, Terazi burçları bu haftaya üzerine binen sorumlulukların ağırlığıyla başlayacak. Ancak iyi haber tüm hafta böyle geçmeyecek. Salı ve Çarşamba keyfiniz de enerjiniz de yükselecek. İşte 10 Aralık haftası Terazi burcunu ne bekliyor sorusunun detayları Hande Kazanova'nın anlatımıyla elmaelma.com'da.

"Kendinizi güvende hissetme ihtiyacınız ve bütün bunların sorumlulukları üzerinize bir anlamda binmiş şekilde haftaya başlayacaksınız sevgili Terazi ve yükseleni Terazi olanlar. Aile hayatınızda bir insanın sorumluluğu devrede olacak bu Pazartesi. Siz daha fazla bu konuyla ilgilenebilirsiniz. Diğer taraftan tüm hafta elbette böyle geçmeyecek. Salı ve Çarşamba günleri hayata daha keyifli gözlerle bakacaksınız. Özgürlüğe ihtiyacınız artacak, hobilerinizin üzerine gidecek, daha farklı insanlarla bir arada olmak isteyeceksiniz. Eğitim alanlarınız Salı ve Çarşamba günleri daha ön planda görünüyor bu haftalık haritanızda. Perşembe ve Cuma günü ise günlük yapılması gereken işleriniz, sağlık alanlarınız devreye girecek. Bu haftanın en önemli konusu Perşembe günü Merkür bir kez daha Yay Burcu’na geçiyor. Yani sıkıntı yaşadığınız, farkettiğiniz, gördüğünüz, düzelttiğiniz konularla ilgili bir kez daha bir testle karşılaşabilirsiniz ya da bir kez daha bu konuların konuşulması gündeme gelebilir. İşleri düzeltmek, doğru bir şekilde yola koyulmak anlamında şanslı bir dönem. Gİrişimleriniz anlamında bu dönemde destekleniyorsunuz. Yakın çevre insanlarıyla olan iletişiminiz bu dönemde hızlı akacak. Haftasonunda ise parasal konularda güzel adımlar devrede, aile hayatınıza yardımlar söz konusu ama aile sorumluluklarınızın bir anlamda parasal konularda sizi zorladığı döngünün de geride kaldığını göreceksiniz. Çünkü artık desteklendiğiniz bir süreç olacak ve siz de bunun tadını çıkaracaksınız."

 

 

Yorumlar 1 yorum