Terazi burcu haftalık yorumları parçalı güneş tutulması etkileri

Terazi burcu haftalık yorumları ve 11 Ağustos 2018 parçalı güneş tutulması Terazi burcu etkileri elmaelma.com'da. İşte Koç aşk falı, sağlık falı, para falı.

Terazi burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Terazi burcunu bu hafta neler bekliyor, Terazi burcu aşk falı, Terazi burcu sağlık falı, Terazi burcu iş falı ve Terazi burcu para falının detayları ile 11 Ağustos 2018 cumartesi günü gerçekleşecek olan parçalı güneş tutulması Terazi burcunu nasıl etkileyecek sorularının yanıtlarını haberimizden okuyabilirsiniz. Astrolog Hande Kazanova'nın 6-12 Ağustos 2010 haftası burç yorumlarına göre Terazi burcu bu hafta kendinizi önemseyeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Parçalı güneş tutulması Terazi burcunu sosyal alanda etkileyecek ancak tutamayacağınız sözler vermeyin. Hande Kazanova haftalık Terazi burcu yorumunun detayları şöyle:

"Arkadaşlarınızı ve sosyal çevrenizi gözden geçirdiğiniz bir dönem bu alanda birtakım sıkıntı ve problemlerle karşılaşabilirsiniz hatta özel hayatınıza da bu problemler girebilir. Venüs, Terazi burcuna geçiyor yaklaşık 3 haftadır kendinizi dinlediğiniz ve geri planda durduğunuz bir dönemdi lakin şimdi kendinizi önemseyeceğiniz ve ön plana çıkartacağınız bir döngüye geçiyorsunuz. Alışveriş yapabilirsiniz, güzelleşme arzusuyla dolu olabilirsiniz, sosyalliğiniz artacak, diğer insanlarla bağlantınızı kuvvetlendirmek isteyeceksiniz ve herşeyden önce kendinizi seveceksiniz. Ufak tefek cildiniz veya görüntünüz ile ilgili değiştirmek istediğiniz konular varsa önümüzdeki 3 hafta içerisinde uygulamalar yaptırabilirsiniz.

PARÇALI GÜNEŞ TUTULMASI TERAZİ BURCU ETKİLERİ

Cumartesi günü parçalı bir güneş tutulması yaşanacak ve bu tutulmayı sosyal çevre alanlarınızda yapacaksınız. Çevreniz değişebilir, eski çevrenizle ilgili birtakım sıkıntı veya problemler meydana gelebilir. Yeni oluşturduğunuz çevre ile iletişim sıkıntısı yaşayabilirsiniz. Hızlı ve beklenmedik gelişmeler arkadaş, çevre ve katıldığınız gruplardan gelecek sevgili Teraziler. Arkadaşlarınızla beraber yapacağınız önemli planlarınızda bol keseden atmamaya özen gösterin, tutamayacağınız sözleri vermeniz ileriki zamanlarda sizi zor duruma sokabilir.

BU HAFTA DİĞER BURÇLARI NASIL ETKİLEYECEK? HAFTALIK BURÇ YORUMLARI VE PARÇALI GÜNEŞ TUTULMASI BURÇLARA ETKİLERİ İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar