Terazi burcu haftalık yorumu ve aşk 20-26 Ağustos 2018

Terazi burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Terazi 20-26 Ağustos 2018 haftalık burç ve aşk yorumları ile Dolunay etkisinin sonuçları haberimizde.

Terazi burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Terazi burcunu bu hafta neler bekliyor, Terazi burcu aşk yorumları bu hafta için neler söylüyor, Terazi burcu aşk, iş, sağlık ve para yorumunda neler var sorularına 20-26 Ağustos 2018 Terazi haftalık yorumlarında yanıt bulmaya çalıştık. İşte Astrolog Hande Kazanova'nın 20-26 Ağustos 2018 haftası için yaptığı Terazi burcu haftalık yorumlarının detayları...

"Bu hafta itibariyle kendinizi geri plana çekeceğiniz döngülerden bir tanesine giriyorsunuz. Güneş, Başak burcuna geçecek ve sizin kadersel alanınızda dolaşmaya başlayacak. Hayata karşı isteksiz olabilirsiniz özellikle arkadaş çevrenizdeki insanlar bu süreçte sizi zorlayabilir sevgili Teraziler. Pazar günü oluşacak dolunay iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerçekleşecek ve işinizle ilgili konularda önümüzdeki hafta başı duygusal kararlar almaya meyilli olacaksınız. Sağlığınızı çok fazla zorlamamaya özen gösterin çünkü bu dolunay sizi en çok sağlığınızla ilgili konularda vurabilir. Hayatın geri planda aktığı bir dönem ve ailenizden alacağınız desteklerin yüksek olduğunu göreceksiniz ama en çok Pazar günü sevdiğiniz insanla güç çekişmelerine girmemeye özen gösterin."

TERAZİ BURCUNU BU HAFTA BEKLEYEN ÖNEMLİ GÜNLER

23 Ağustos saat 07:08 ile 23 Eylül saat 04:54 tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Başak burcu seyri, hem geçmişi hem hedeflerinizi hem de hayata bakış açınızı gözden geçirebileceğiniz bir mola zamanıdır. Hangi konularda fedakarlık yapıyor, hangi konularda yanılıyor, üzülüyorsunuz. Bunları ele alacağınız bir süreçtesiniz. Ayrıca bir proje üzerinde sakin ve oldukça sıkı çalışabileceğiniz bir dönem olduğunu da belirteyim. İşlerinizi belirli bir sistem içinde düzenli yapınız. Eksiklerinizi tamamlamak için uğraşınız. Abartılı davranmadan, kendinizi yetersiz görmeden düşününüz. Sabır gerektiren konular bu dönemde karşınıza çıkabilir. Sağlığınıza özen gösteriniz. Sizi tedirgin eden bazı durumlar gözünüzde büyüyebilir ama unutmayınız ki, bilinçli düşünen her zaman kazanır.

DOLUNAY

Sevgili Teraziler, 26 Ağustos saat 14:56 Balık burcunda oluşacak Dolunay, sağlıklı yaşam, ailevi olgular, bir ilişkideki beklentiler, bizi tedirgin eden konulardaki hassasiyetimizi işaret ediyor. Günlük hayatta veya evin içinde sizi rahatsız eden, üzen, belki de fazlasıyla yoran konuları endişeli ele almaya meyilliyiz. Bu yanlış mı? Hayır tabii ki. Ancak olmayan bir şeyi de kafamıza takarak sanki olacakmış gibi düşünmek de kendinize yaptığınız haksızlıktır. Bu sizi bedenen, ruhen hırpalar. Meselelere gerçekçi bakmak gerekir. Evet bir şeyler yavaş yavaş değişiyor. Paraya bakış açımız, ilişkiyi ele alış biçimimiz, alışagelmişin dışında ele almamızı sağlıyor. Belki de uzun zamandır her şeyi kendi haline bırakmış, olanı olduğu vaziyette kabullenmiştiniz. Veyahut öyle tecrübeler yaşadınız ki, artık kimseye güveniniz yok. Bundan sonrasında ilişki, para, yatırım, cinsel yaşam, iş ortaklığı, paylaşılan mal, mülk, kazanç gibi konuları daha akılcı ele almamalılar. Bu Dolunay da bunun bir işareti. Ancak alışkanlıklar var ya, bizi durduruyor. Şikayet ediyoruz ama değiştirmeye kalkmıyoruz. Dolunayın önemli bir görünümü var. Bu ailevi konularda, geleceğe dönük her meselede, sağlıksız olanı geride bırakmak mecburiyeti. Başka bir yere taşınmak, bir yuva kurmak, aileden ayrılmak, boşanmak gibi istekleriniz. Bunları baskıyla veya güç uygulayarak değil, her yönüyle hak, hukuk vicdan gözeterek yapmakta fayda var.

Yorumlar