Terazi burcu olumlu ve olumsuz özellikleri kadın

Terazi burcu kadını olumlu ve olumsuz özellikleri elmaelma.com'da. Terazi burcu kadınları yaşama sevinci hakim ancak eleştiri yönleri de fazladır.

Terazi burcu olumlu ve olumsuz özellikleri kadın

Terazi burcu kadınlarını tanımak ve onlarla iyi anlaşmak istiyorsanız Terazi burcu kadını olumlu ve olumsuz özelliklerini araştırmanız gerekir. 24 Eylül- 23 Ekim tarihleri arasında doğanların burcu olan Terazi burcunun elementi havadır. Terazi burcu kadını üzerinde etkili olan bu element ile  Terazi kadınını yaşama sevinci üst seviyededir. 

Terazi burcu kadını cazibeli ve uyumlu karakteri ile dikkat çeken kadındır. Konuşması ile dikkat çekebilen Terazi burcu kadını hoşsohbet bir karaktere sahip olduğunu söylemek gerekir. Değer verdiği insanların fikirlerini sormaktan hoşlanır. Gerçekten iyi bir huya sahiptir ve güzel olan her şeye değer verir, keyif alırlar. Terazi burcu kadının olumsuz özellikleri de öne çıkar. 

TERAZİ BURCU KADININ OLUMSUZ YÖNLERİ NELERDİR?

Terazi burcu kadınının olumsuz özellikleri arasında; kararsız olması herkes tarafından fark edilen özelliğidir. Sevdikleri zaman kıskanç olabilir. Bağımlılık düşkünü olurlar. Zevkine aşırı düşkün olması kimi zaman olumsuzluk olarak gösterilebilir. Eleştiri yanı fazladır. Değişken bir ruha bürünüp kolay etkilenebilen, duygusal gelgitler yaşarlar. 

TERAZİ BURCU KADININ DİKKAT ÇEKEN ÖZELLİKLERİ?

Terazi kadının olumlu özelliklerinin arasında; öne çıkan bir özellik de entelektüel olması ve uyumlu olmasıdır. Her duruma ve her olaya uyum sağlamasını iyi bilir. Sosyal, realist, nazik ve sevgi doludur. Zarif bir kişiliğe ve görünüme sahiptir. Adaletli ve hırslıdır. 

TERAZİ BURCU KADININ AŞK HAYATI NASILDIR?

Terazi burcu kadını romantik ve çapkın bir ruha sahiptir. Yalnız kalmayı sevmeyen Terazi burcu kadınının hayatında mutlaka bir erkek olur. Ancak doğru kararı verdiğinde eşine sadık ve kıskanç biri olurlar. Romantik anlar yakalamayı seven Terazi kadını flört etmekten de hoşlanır. Sevdiği zaman kendisini o kişiye bağlamayı, sevdiği kişiyi de kendisine bağlamayı iyi bilir. Sevdikleri zaman kalbini bütünüyle sevdiğine verir ve bağlılık gösterir.

 

TERAZİ GENEL BURCU ÖZELLİKLERİ 24 EYLÜL-23 EKİM

Element: Hava

Nitelik: Öncü

Arketipler: Artist, yargıç, uzlaşmacı, adil

Uğurlu günü: Cuma

Madeni: Bakır

Uygun taşı: Opal, pembe veya beyaz kuvars, elmas, safir, gökzümrüt

Uygun meslekler: İç mimari, diplomatlık, elçilik, politika, halkla ilişkiler, danışmanlık, reklamcılık, ticari temsilcilik, hukuk müşavirliği, sanat, sanat eleştirmenliği, müzik, pazarlamacılık

 

 

Yorumlar