Terazi erkeği olumlu ve olumsuz özellikleri

Terazi burcu erkeği olumlu ve olumsuz özellikleri elmaelma.com.'da.Uyumlu yapısı olan Terazi erkeği için adalet çok önemlidir. Ancak kararsızlığı rahatsız eder.

Terazi erkeği olumlu ve olumsuz özellikleri

Terazi erkeği özelliklerini yakından tanımak ister misiniz? Terazi erkeği olumlu ve olumsuz özelliklerini öğrendiğinizde onun hakkında fikir sahibi olacaksınız. Terazi erkeği hava grubunun etkisindedir. Terazi erkeği olumlu özelliklerinin en dikkat çekeni dengeli ve büyüleyici bir yapısı olmasıdır. Uyumlu bir karakteri olan Terazi erkeği adalet anlayışı çok yüksektir. Nazik ve sevgi dolu olan Terazi erkeği duygusal yoğunluğu da fazladır. Terazi erkeği olumsuz özellikleri denilince en başta kararıszlığı öne çıkar. Vereceği en küçük bir karardan en ciddi meseleye kadar her an kararsızlık gösterenTerazi erkeği kolay etki altında kaldığı için de kararsızlığı artar. Hayatının her alanında kararsızlığı ile öne çıkan Terazi erkeği bu nedenden dolayı başarızlık bile yaşayabilir. Aşk hayatında da kararsızlığının olumsuz etkilerini görebilir. 

TERAZİ ERKEĞİNİ İLE ANLAŞMAK ÇOK KOLAYDIR

Terazi burcu erkeği yumuşak kalpli ve iyimser bir yapıya sahiptir. Karşısındakinin kalbini kırmamak için elinden geleni yapar. Duygusal yönü ağır basan Terazi erkeği sert tavırlar gösteremeyi sevmez, tartışma ortamlarından uzak durmayı tercih eder. Yalan konusunda da hassas olan Terazi erkeği dürüstlük ve adaeletten yana tavır sergiler. Terazi erkeğinin olumlu özellikleri onunla anlaşma konusunda kolaylık sağlar. Hisleri ile karar almaktan uzak durmayan Terazi erkeği en ince detayları bile araştırarak bilgi edinmeyi çok sever.

TERAZİ ERKEĞİ KONUŞURKEN SİZİ ETKİLER

Terazi burcu erkeği etkili bir konuşma biçimine sahiptir. Kelimelerini dikkatli seçen Terazi erkeği insanları konuşma tarzı ile etkileyebilir. Terazi erkeğinin konuşarak etkileyemeyeceği kimse neredeyse yoktur. Çevresindeki insanlar onu dinlemekten ona fikir sormaktan hoşlanır. Arkadaşları tarafından da sevilen Terazi erkeği kimi zaman duygusal iniş çıkışlar yaşayabilir bu çoğu zaman yorucu olsa da Terazi erkeğinin genel özelliklerinden biri de budur. Terazi burcu erkeği rahat bir yapıya sahiptir. Özgürlüğünün kısıtlanmasından hoşlanmaz. Arkadaşları ile vakit geçirmeyi seven Terazi erkeği genellikle huzurlu ve sakin ortamları sever. Sohbet etmeyi, yeni fikirler edinmeyi de isteyen Terazi erkeği kesinlikle kavga ve tartışma içinde olmak istemez.

TERAZİ BURCU ERKEĞİ HUZUR VE SAKİNLİK ARIYOR

Terazi erkeğinin olumsuz özelliği her şeyi tartmak ve farklı yönlerini de sunmaktır. Çok yönlü düşünme sınırını zorlayan Terazi erkeği olayların olumsuz yönlerini de mutlaka düşünür ve hatırlatır. Adalet duygusu çok ağır basan Terazi erkeği tartışma fikrinden uzak kalsa bile konu adaletsizlik olunca mutlaka savunma yapar. Ailesine aşırı düşkün olan Terazi erkeği dışarda vakit geçirmektense ailesi ile birlikte olmayı tercih eder. Huzurlu ortamları tercih eden Terazi erkeği sakinlik taraftarıdır.

TERAZİ ERKEĞİ ÖZEL HAYATINDA NASILDIR?

Terazi erkeği kısıtlanmaktan hiç hoşlanmaz. Ancak aşk hayatında da sadık ve romantik bir adamdır. Hayatının en keyifli anlarını partneri ile geçirmek ister. Terazi erkeği karşı taraftan ilgi görmeyi sever ve ister. Aşık olmadığı zaman ayrılması kolay olan Terazi erkeği eğer çok severse yapmayacağı şey yoktur. Aşk Terazi erkeğini epey kıskanç yapar. Sonsuz aşkı arayan Terazi erkeği asla yanlız kalmayı istemez.Terazi erkeği sorumluluk sahibi kadınları tercih eder. Güzel olan herşeye ilgisi olan Terazi erkeği sevgili ve eş seçiminde de güzellik takıntısını ön planda tutar. Bakımlı ve güzel kadınları tercih eden Terazi erkeği kendini yönetmek isteyen kadınlardan da uzak durur. 

TERAZİ GENEL BURCU ÖZELLİKLERİ 24 EYLÜL – 23 EKİM

Element: Hava

Nitelik: Öncü

Arketipler: Artist, yargıç, uzlaşmacı, adil

Uğurlu günü: Cuma

Madeni: Bakır

Uygun taşı: Opal, pembe veya beyaz kuvars, elmas, safir, gökzümrüt

Uygun meslekler: İç mimari, diplomatlık, elçilik, politika, halkla ilişkiler, danışmanlık, reklamcılık, ticari temsilcilik, hukuk müşavirliği, sanat, sanat eleştirmenliği, müzik, pazarlamacılık

 

 

Yorumlar