Terazi haftalık burç ve aşk yorumu-Mars gerilemesi neler getirecek?

Terazi haftalık burç yorumu ve Terazi burcu haftalık aşk yorumu elmaelma.com'da. 25 Haziran-1 Temmuz Terazi burç ve aşk yorumu için Mars gerilemesine dikkat!

Terazi haftalık burç yorumlarına göre bu hafta Teraziler için çok önemli haftalardan biri olacak. Astrolog Hande Kazanova'nan haftalık Terazi burcu yorumlarına göre Terazi burçları ve yükselen Teraziler bu hafta Mars gerilemesinden etkilenecekler. Özelliklek Teraziler bu hafta salı gününden itibaren Mars gerilemesi nedeniyle sıkıntılı ve problemli bir döneme girebilirler. Hoşlandığınız biri varsa Teraziler için aşk hayatı biraz problemli bir döneme girecek. Terazi haftalık burç ve aşk yorumunda Perşembe gününde gerçekleşecek Dolunay da önemli etkiler yaratacak. Terazi burçları için duygusal tepkileri beraberinde getirecek. İşte Hande Kazanova'nın Terazi burcu haftalık yorumu. Hande Kazanova'nın 25 Haziran- 1 Temmuz 2018 haftası için Terazi burcu yorumlarını haberimizdeki videodan da izlebilirsiniz. İşte Hande Kazanova'nın yorumlarına göre bu hafta Terazileri bekleyenler...

"Mars aşk ve çocuk alanınızda gerileyecek özellikle aşk hayatınızda bir flörtünüz varsa, hoşlandığınız insan varsa bu alanlarda sıkıntı ve problemlerle karşılaşmanız söz konusu olabilir sevgili Terazi ve yükseleni Terazi olanlar. Bu dönemde daha önceden çözüme ulaşmamış, yarım kalmış aşk ilişkilerinizde karşınıza gelebilir. Ağustos ortasına kadar eski konu ve olaylarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Sportif bir faaliyete yazılacaksınız, sanatsal bir işin içine gireceksiniz, eğitimsel bir konuyu başlatacaksınız çok onaylanmadığınız bir döngü olacak bu yüzden Mars’ın düzelmesini bekleyin. Perşembe günü oluşacak Dolunay ev, aile, yuva alanlarınızda gerçekleşiyor. Evinizle ilgili, ailenizle ilgili önemli olaylar ve bu olaylara duygusal tepkiler verebilirsiniz. Merkür’ün aslan burcuna geçmesiyle beraber sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan destek alacağınız bir döngü içersine giriyorsunuz sevgili Teraziler."

 

Yorumlar