Tırnak kırılmasına ne iyi gelir limon suyu ile bakım yapın!

Tırnak kırılmasına ne iyi gelir? Evde çok basit bir şekilde uygulayacağınız yöntemle çabuk kırılan tırnaklarınızı güçlendirecek, kırılmaları önleyeceksiniz!

Tırnak kırılmasına ne iyi gelir limon suyu ile bakım yapın!

Tırnak kırılmasına ne iyi gelir? Sizin de tırnaklarınız çok çabuk kırılıyor ve bir türlü uzamıyorsa bu vereceğimiz yöntemle bu sorununuzu çözeceksiniz. Evde uygulayacağınız bu basit yöntemle bu sorununuzu kolaylıkla çözebileceksiniz. İşte tırnak kırılmasını önleyen mucize tarif! 

SAĞLIKLI BESLENME İLK ADIMI 

Tırnaklarınızın kırılmasını önlemek istiyorsanız ilk yapacağınız iş tırnaklarınızı güçlendirmek olacaktır. Sağlıklı beslenerek tırnaklarınızı güçlendirebilirsiniz. Bunun yanı sıra evde ugulayacağınız yöntemlerlede tırnaklarınızı güçlendirmeniz mümkündür.

LİMON SUYU İLE MUCİZE ETKİ 

Bir tas ılık suyun içine bir tatlı kaşığı limon suyu, bir çorba kaşığı tuz, bir çay kaşığı zeytinyağı, bir tatlı kaşığı sirke koyduktan sonra ellerinizi bu suyun içinde tutabildiğiniz kadar tutun.Bu uygulamayı düzenli olarak her akşam yapmaya devam ettiğiniz takdirde tırnaklarınız çok güçlendirecektir. Bu karışımla aynı zamanda tırnaklarınızın daha çabuk uzamasını sağlayacaksınız. 

TIRNAKLARINIZ GÜÇLENECEK, KIRILMALARI ÖNLEYECEKSİNİZ 

Tırnaklarınızı badem yağı ve limon suyu ile ovun. Bu formülün ölçülerini artırıp ayaklarınız için de uygulayabilirsiniz.Tarif edildiği şekilde yapacağınız uygulamalar sayesinde tırnaklarınız güçlenecek ve kırılmaları önlenmiş olacaktır.

Yorumlar