Tırnak sararmasını nedenleri nelerdir? Tırnak sararması nasıl olur?

El ve ayak bakımın vazgeçilmez unsuru oje tüm kadınların vazgeçilmez kozmetik ürünlerinden bir tanesidir. Fakat tırnak sararmalarına neden olan unsurlardan biri

Tırnak sararmasını nedenleri nelerdir? Tırnak sararması nasıl olur?

Kadınların vazgeçilmez bakımlarından biri olan el ve ayak bakımıdır. Bu noktada bakım derken her ne kadar manikür ve pedikür yapılsa bile her gün oje sürüyoruz. Bu da otamatik olarak tırnakların sararmasına neden olmaktadır. Bu noktada bu sorunu bitkisel yollara başvurarak ortadan kadırabilirsiniz. Fakat bu sorun ilerlemeye devam ediyor ve siz artık önlem alamıyorsanız en kısa sürede doktorunuza başvurmanız gerekmektedir...

Tırnak neden sararır...

Sık sık oje markasını değiştiriyorsanız, daha çok koyu renk veya kat kat oje, kullanıyorsanız, aşırı sigara tüketiyorsanız ve tırnaklarınızı vitaminsiz ve havasız bırakıyorsanız tırnaklarınız muhtemelen sararmaya başlayacaktır.

Evet tırnak bakımı oldukça önemlidir. Bunun için düzenli olarak el ve ayak bakımı yaptırmalısınız. Eğerki manikür ve pedikür yaptıracak vaktiniz yoksa internetten evde yapabileceğiniz videolar izleyerek kendi el ve ayak bakımınızı yapabilirsiniz.

Sizin için küçük bir bakım kolaylığı yapabiliriz. Tırnak sararmalarınız için;

MALZEMELER:

- Taze sıkılmış limon suyu,

- Süt,

- Maden suyu

 

 Tırnaklarınızı düzenli olarak bir hafta boyunca bu karışım ile ovun 15 dakika da sütün içerisinde bekletin sütten sonra ellerinizi maden suyu ile yıkayarak bu işlemi düzenli olarak yapın.

Yorumlar