Topuklu ayakkabıyla nasıl yürünür? Topuklu ayakkabıyla yürüme tüyoları...

Topuklu ayakkabı ile daha dik ve güzel yürümenin püf noktalarını sizler için derledik! Çok seksi gözükeceksiniz...

Topuklu ayakkabıyla nasıl yürünür? Topuklu ayakkabıyla yürüme tüyoları...

Yapılan araştırmalara göre erkekler topuklu ayakkabı giyen kadınları çok daha seksi buluyormuş, ah bir de topuklu ile yürüyebilsek! Biz kadınlar topuklu ayakkabı giymeyi çok severiz ama üzerinde çok iyi yürüyemiyoruz ne yazık ki. Daha dik ve güzel yürüyebilmeniz için tüyolar hazırladık...

ÖNCE TOPUKLA YERE BASIN
Topuklu ayakkabılar ile yürürken kaba durmanızın ilk nedeni, ayaklarınızın tamamını yere basarak adımınızı atmanızdır. Bunun yerine ilk olarak topuğunuzu yere basın ve daha sonra parmak uçlarınızın yere değmesine izin verin. Bu tarz yürüyüş daha kibar durmanızı sağlayacaktır.

KÜÇÜK ADIMLAR ATIN
Topuklu ayakkabılarınız ile yürürken küçük adımlar atmaya çalışın. Ulaşmak istediğiniz yere, daha küçük ama daha fazla adım atarak aynı zamanda ulaşacaksınızdır.

YAVAŞ YÜRÜYÜN
Topuklu ayakkabılarınız ile yavaş yürümeye çalışın. Küçük adımlar ve dengeli yürüyüş ile hem daha az yorulmuş hem de düşme tehlikenizi ortadan kaldırmış olursunuz.

DİK DURUN
Topuklu ayakkabının size verdiği hızdan daha hızlı yürürken dengenizi sağlamak için kafanızı sürekli aşağıda tutmak zorunda kalabilirsiniz. Bu nedenle topuklu ayakkabılar ile yürürken kendinizi geriye doğru tutmaya çalışın.

HAYALİ BİR ÇİZGİ ÜSTÜNDE YÜRÜYÜN
Topuklu ayakkabılar ile yürürken önünüzde bir çizgi olduğunu ve bu çizginin üzerinden yürümeniz gerektiğini düşünün. Emin olun yürüyüşünüzün daha düzgün olacaktır.

AYAKLARINIZI HAFİFÇE BÜKÜN
Topuklu ayakkabılarınız ile her adım attığınızda ayakkabınızın içinde baskı oluşturmak için ayaklarınızı hafif bir şekilde bükün. Bu, ayağınızı ayakkabıya daha yakın tutarak yürümenizi kolaylaştıracaktır.

DOĞRU AYAKKABI NUMARASINI SEÇİN
Topuklu ayakkabılarınız ayak numaranıza uygun değilse yürümeniz zorlaşacaktır. Bu nedenle ayağınıza uygun modelleri seçin. Eğer ayakkabınız büyük oluyorsa ayakkabı petlerinden yararlanabilirsiniz. Küçük ise ayakkabı tamircinize vererek genişletmesine izin verin.

Yorumlar