Tuğba Ekinci kimdir sağlık ocağını birbirine kattı doktoru tehdit etti

O Şimdi Asker şarkısıyla hafızalara kazınan Tuğba Ekinci gittiği sağlık ocağını birbirine kattı. Ekinci aile doktorunu tehdit etti.

Tuğba Ekinci kimdir sağlık ocağını birbirine kattı doktoru tehdit etti

Tuğba Ekinci'nin İstanbul Beşiktaş’ta gittiği bir sağlık ocağında aile hekimi tarafından tedavi edilmediği ileri sürüldü. İddiaya göre Tuğba Ekinci, doktoru tehdit etti. Taraflar birbirini şikayet edince dava açıldı

'SEN GEÇEN SENE BİZE BAĞIRDIN, BEN SENİ MUAYENE ETMEM'

Doktor, bu talebi sonrası Tuğba Ekinci'yi, "Sen geçen sene bize bağırdın; seni muayene etmem. Git buradan" diyerek kovdu. Tuğba Ekinci ise doktora hakaret etti. Bunun üzerine polis ekipleri çağrıldı.

BİRBİRLERİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Tuğba Ekinci ile Doktor Atlas Kaplan, birbirlerinden şikayetçi oldu. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı. Taraflar ifadelerinde birbirlerini suçlayıp karşı tarafın cezalandırılmasını istedi. Tuğba Ekinci hakkında, kamu görevlisine hakaret suçundan, doktor hakkında ise görevi kötüye kullanmaktan dava açıldı.

TUĞBA EKİNCİ KİMDİR?

Tuğba Ekinci, 9 Haziran 1977, Kars Türk pop müzik şarkıcısı. Pendik Lisesi mezunudur. Annesi hemşire, babası İTÜ mezunu inşaat mühendisidir. Fatih Özbilen'in eski eşidir. Tuğba Ekinci'nin eski sevgilileri arasında 'Karadağlar'ın Gülali'si İbrahim Çelikkol ve Ümit Cem Şenol yer alıyor.Şov dünyasına girişi Osman Sınav'ın Ekinci'yi keşfetmesiyle oldu. Bodrum'da 'Mavi Düşler' dizisini çekerken Ekinci'yi gördü ve teklifte bulundu. Çarkıfelek'te bir süre hosteslik yaptı.

Kral TV'de VJ oldu. 1994'te Güzellik Yarışması'na girdi, elemeleri geçti ve ilk 20 aday arasında yer aldı. Babasının izin vermemesi sonucu yarışmadan çekilmek zorunda kaldı. Erol Köse ile tanışması şarkıcılık kariyerinin başlangıcı oldu. Özcan Şenyaylar'dan özel şan dersleri aldı. Buzda Dans yarışmasının finalisti idi.

Yorumlar