Turabi Survivor'dan elendi mi Acun Ilıcalı acı gerçeği açıkladı!

Geçtiğimiz günlerde Tubari Çamkıran oyunda sakatlanmasıyla bir süre oyunlarda yer alamıyordu. Bunun üzerine Acun Ilıcalı Turabi hakkındaki acı gerçeği açıkladı

Turabi Survivor'dan elendi mi Acun Ilıcalı acı gerçeği açıkladı!

Oyunda Sakatlanan Turabi bir süredir oyunlarda yer alamıyordu. Yaşanan bu olaydan sonra geçtiğimiz gün Acun Ilıcalı, herkesi şaşırtan bir açıklama yaptı! Ilıcalı, ''Turabi seninle ilgili konuşmamız lazım. Önemli bir konu var. Çok geçmiş olsun. Metin abinin yaptığı araştırma sonucu durumun tahmininimzden daha büyük bir hasar görmüşsün'' diyerek sözlerine Turabi'nin sakatlığının çok ciddi olduğunu vurgulayarak şu şekilde devam etti, ''Öğrendiğimiz kadarı ile bundan sonra Survivor'da oyun oynama şansın gözükmüyor. Eğer oynarsan şu aşamada sakatlığın kalıcı bir şekle dönüşebilir'' dedi. 

ELENEN İSİM TURABİ OLABİLİR Mİ?

Ilıcalı, Turabi'nin bu durumundan dolayı ''Seni şuan elemeyi düşünmüyoruz'' diyerek şu şekilde sözlerine devam etti, ''Eleme konuşması yapmıyorum. Ama oynama şansın da yok'' dedi. Turabi Acun Ilıcalı'nın yaptığı bu açıklama karşısında ''Ben oynayacağımı ispatlayabilirim size'' demekle yetindi.

Yorumlar