Bu 10'lu erken kırışıklığa neden oluyor!

Cildimizin dişmanlarını tanıyalım, tazeliğini koruyalım!


Onunki gibi bir cilt istemez misiniz? Dita Von Tees 40'Lı yaşlarında ama cildi 20'li yaşların tazeliğini koruyor. Şov dünyasında 'porselen cilt' denince akla gelen ilk isim o…

Belli ki cildine çok iyi bakmış. Demek ki neymiş, kırışıklıklar kader değilmiş!

Kırışıklığa neden olan etkenleri bilirsek, cildimizi koruyabiliriz. İşte erken kırışıklığa neden olan 10 etken...
12 1

Yüz mimikleri


Çocukken anneniz sizi de uyarmaz mıydı: “Şunu yapmayı kes, yıksa yüzün öyle kalacak!” Tam olarak yalan söylemiyorlardı...

Yüzünüzü her hareket ettirdiğinizde, cildiniz biraz daha kırışır. Çoğu zaman cildiniz kendini yenilediği için yeni deri hücreleri geliştikçe o ufak çizgiler de kaybolur. Ama bu yenilenme sonsuza dek süremeyecek. Özellikle çatık kaşlı mimikler alında derin kırışıklıklara neden olur. Sırf bu yüzden bile gülümsemeye devem etmelisiniz!
12 2

Sigara


Evet hepimiz biliyoruz ki, sigara güzelliği etkiliyor. Ama sadece sizi hasta edip dişlerinizi sarartmıyor aynı zamanda yaşlı görünmenize sebep oluyor!
12 3

Uyku


Kulağa tuhaf gelse de tüm günün yorgunluğundan arınmanız için yatağa girdiğinizde de kendinize dikkat etmeye devam etmelisiniz. Çünkü bir pozisyonda çok uzun süre yatarsanız, yüzünüzün o bölgesi daha çok kırışıyor. Bu yüzden yüzükoyun yatmaktan çok sırtüstü uyuma alışkanlığı kazanın.
12 4