Tüylenen kazaklar nasıl temizlenir keskin bir jilete ihtiyacınız var!

Tüylenen kazaklar nasıl temizlenir? Henüz bir kaç kez giyindiğiniz çok çabuk tüylenen kazaklarınızı temizlemek için yöntem arıyorsanız doğru yerdesiniz!

Tüylenen kazaklar nasıl temizlenir keskin bir jilete ihtiyacınız var!

Ee malum artık kış mevsimi geldi. Kapalı sandıklardan kazakları çıkarma zamanı! ancak pahalıya aldığınız ancak daha bir kaç kez giydiğiniz ve tüylenen kazaklarınızı bu kışda giymek mi istiyorsunuz? Ancakbu sorunun yanıtı sizi bu sorudan caydırıyor sanırım, üzerindeki tüyler canınızı sıkıyorsa çağreyi elmaelma.com sayfasında bulabilirsiniz!

Eşya ve kıyafet sorunlarında sıklıkla şikayet edilen sorulardan biri de tüylenen kazaklar nasıl temizlenir? Kazaklar yıpranmadan tüyleri nasıl alınır? Sorularının yanıtını elmaelma.com okurları için biraraya getirdik. Artık tüylenen ve artık eskisi gibi olmayacağını düşündüğünüz kazakları yeni gibi göstermenin o yöntemi...

TÜYLENEN KAZAKLARIN TEMİZLİĞİ NASIL OLUR?

Kazakların pütürlü görünmesine neden olan tüylenme sorunundan kurtulmak için tercih edilen yöntemlerden biri de jilettir. Keskin bir jiletin kazak üzerindeki tüylenmiş yerde gezdirilerek tüylerin bir temizlenmesi kolayca sağlanır. Bu yöntemi uygularken oldukça dikkatli olmak gerekiyor. Kazak tüylerini temizleyim derken, kazağın kesilmesi işte bil değildir.

Kolay ve pratik kazak tüyü temizleme yöntemlerinden bir diğeri ise, koli bandını kazağın üzerinde gezdirme işlemidir. Kuvvetli yapışkana sahip olan koli bandının kazağın üzerinde hafifçe gezdirilmesi tüylerin tamamen temizlenmesini sağlayacaktır.

Zahmetsiz ve en etkili kazak tüyü temizleme yöntemi olarak, bu amaç için üretilmiş olan aletlerden edinmek olacaktır. Avuç içi büyüklüğündeki alet sayesinde kazakların tüylenmesi kısa sürede yok olacaktır.

Yorumlar