Uçak seyahatlerinde nasıl giyinilmeli? Uçak seyahatlerinde nasıl kıyafetler tercih edilmelidir?

Tatil yolculukları veya yetişilmeye çalışılan iş toplantıları için uçak seyahatlerinde nasıl giyinilmesi gerekiyor? Sizler için küçük öneriler hazırladık.

Uçak seyahatlerinde nasıl giyinilmeli? Uçak seyahatlerinde nasıl kıyafetler tercih edilmelidir?

Toplantıya yetişme amaçlı veya bir yıl boyunca çok çalıştınız ve kendinizi şımartmak için küçük bir tatile çıkıyorsunuz tercih ettiğiniz uçak seyahatinde nasıl giyinmeniz gerekiyor. İş için veya tatil için farketmeksizin tercih ettiğiniz seyahat uçak ise bazı püf noktalara dikkat ederek gerek havaalanlarındaki güvenlik kontrollerinden geçerken gerek uçak yolculuğunuzda rahat ve keyifli bir yolculuk geçirebilirsiniz. Nasıl mı? 'Uçak seyahatinizde tercih etmeniz gereken kıyafetler nasıl olmalıdır?' bu ve benzeri soruları sizler için derledik. 

METAL AKSESUARLARDAN OLABİLDİĞİNCE UZAK DURUN!

Havaalanlarındaki güvenlik kontrolü nedeni ile ki özellikle yurtdışı uçuşlarda ayakkabılarınızı bile çıkarmanız gerekebiliyor. Bu nedenle güvenlik kontrollerinde size en çok sorun yaratabilecek konulardan bir taneside metak aksesuarlardır. Üzerinizeki küpe, metal bileklik, kolye gibi aksesuarlar sizin defalarca güvenlik kontrollerinden geçmenize neden olacağı için uçak seyahlerinizde metal aksesuarlarınızı çantanızda kalmasını öneriyoruz. Eğerki acele bir iş toplantısı için seyahat ediyorsanız ve olduğunuzdan şık görünmeniz için bu aksesuarlara ihtiyacınız varsa güvenlik kontrollerinde metal eşyalar yüzünden vakit kaybetmek yerine seyahetiniz sonlandığında lavaboda takabilirsiniz. 

ŞIK VE RAHAT KIYAFETLER SEÇMELİSİNİZ!

Stiletto ayakkabılar veya skinny jeanler sizin havalı görünmenize neden olabilir ancak bu tarz kıyafetler uçak yolculuğu için doğru parçalar değildir. Bunun yerine hem şık hem de rahat olabileceğiniz parçalar seçmelisiniz. Hafifi bol eşofmanlar, spor ayakkabılar ile hem cool hem de rahat olabilirsiniz. Ancak iş seyahati için yolculuk yapıyorsanız seçtiğiniz parçalar çabuk kırışmayacak gömlekler ve ceketler tercih edebilirsiniz. Stiletto gibi sizi yolculuk boyunca rahatsız edebilecek bir ayakkabı yerine düz taban rahat ve şık bir babet tercih edebilirsiniz.

KOZMETİK VE BAKIM MALZEMELERİNİZ HER ZAMAN YANINIZDA OLSUN!

Uçak yolculuğunuz boyunca uyumak isteyebilirsiniz. Ancak makyaj sizi bu durumda rahatsız edebilir. Bu durumda indiğinizde şık ve göz alıcı görünmek istoyorsanız yolculuğunuzun bitmesine yakın 15 dakika önce makyaj yaparak cildinizi renklendirebilirsiniz.

 

 

Yorumlar