Randevular için saç ve makyaj önerileri

Özel bir buluşma ayarladıysanız, ihtiyacınız olan rahat ama aynı zamanda çekici görünen saçlar ve abartısız bir makyaj...


Tam olarak seksi ve şehvetli görünümü sağlayan saç ve makyajdan bahsetmiyoruz. Özel randevularda kendiniz gibi rahat görünmenizi sağlayan makyaj teknikleri ve havalı saçlar mevzu bahis.

Sade ama çok hoş görünen saç modellerini kullanmak ve ünlülerin makyajındaki püf noktaları öğrenmek isteyen kadınlar gözünü dört açsın. İşte basit dokunuşlarla seksi ve ilgi çekici olabileceğiniz 7 taktik!
9 1

İşte size bir örnek. Bir defile çıkışında görüntülenen Diane Kruger'in kullandığı örgü saç modeli abartısız ve hoş duruyor.

Sıkı bir örgü değil bu, katlı saçlara da uygulanabilecek sevimli bir model. Modeli yün bir şapkayla bütünleştiren Kruger, bu seçimiyle de dikkati üzerine çekmeyi başarmış.
9 2

Jennifer Lopez katıldığı ödül törenlerinde daima seksi. Bu seksiliği kıyafet seçimi, makyaj ve saç modeli destekliyor.

Transparan makyajı aksesuarlarını ön plana çıkaran saçlarıyla harika görünüyor. Elbisesi ve aksesuarlarındaki ışıltıları dengelemesi ten rengi tonlarında belli belirsiz makyajı ve sadece göz bölgesine uyguladığı gri tonlardaki gölge efekti sayesinde.
9 3

Yanlış fırça kullanımı nelere mal olur bilirsiniz! Fırçaların yeni versiyonlarıyla yumuşak, esnek ve uygulaması çok kolay.

Kirpiklerinizi uzun ve güçlü gösteren maskaraları tercih edin. Gözlerinize uyguladığınız koyu makyaj göz renginizi de açar.
9 4