Uygun fiyatlı eyeliner markaları neler uygun fiyatlı eyeliner önerileri

Etkileyici bir göz makyajının vazgeçilmezi olan eyelinerı hem kalıcı hem de uygun fiyatlı bulmak mümkün!

Uygun fiyatlı eyeliner markaları neler uygun fiyatlı eyeliner önerileri

Eyeliner çekmek çok meşakatli bir iştir, bir gözüne güzel çeksen diğerine çekemezsin, ikisi kesinlikle eşit olmaz, düzeltmek isterken bozarsın daha neler neler! Hem uygulaması pratik, hem kalıcı, hem de uygun fiyatlı 5 eyelinerı sizler için hazırladık! Haberimize göz atmalısınız...

Maybelline Eyestudio Lasting Drama Gel Eyeliner

Eyeliner; küçük, şirin bir cam kavanoz içinde fırçası ile birlikte satılıyor. Fırçası ürünle birlikte gelen ve genelde kalitesiz olan fırçaların aksine oldukça kullanışlı bir yapıya sahip. Jel yapıdaki ürünün yumuşacık bir sürümü var, kolayca uygulanıyor ve rengini güzel veriyor. Ürünün kalıcılığı ise mükemmel. Gün boyu akmayan, rengi solmayan, bulaşmayan bir eyeliner arıyorsanız ve hala denemediyseniz mutlaka bir şans verin.

Alix Avien Eyeliner Pen

Alix Avien Eyeliner Pen Eyeliner ilk olarak simsiyah rengi ile dikkat çekiyor. Keçe uçlu sert fırçası pratik bir kullanım imkanı sağlıyor. Yüksek kalıcılığa sahip ürün saatlerce akma ve bulaşma yapmıyor. İnce eyeliner uygulamalarından hoşlanıyorsanız bu ürünü çok seveceksiniz.

The Balm Schwing Eyeliner

The Balm Schwing Eyeliner diğer The Balm ürünleri gibi hoş ve renkli bir ambalaja sahip. Likit yapıdaki ürün yoğun rengi ve mat duruşu ile birçok kişinin favori eyelinerı olmayı başarıyor. İncecik fırçası ile istediğiniz kalınlıkta eyeliner uygulamasına imkan veren ürün ile kuyruklu eyeliner sürmek de çok kolay. Fakat suya dayanıklı ürünlerden hoşlanıyorsanız bu ürün size göre değil demektir.

L’Oréal Paris Super Liner Carbon Gloss

Eyeliner kullanmaya yeni başlayacaksanız ya da pratik bir eyeliner uygulaması için eyeliner arayışındaysanız bu ürünü mutlaka denemelisiniz. Keçe uçlu fırçası çok kolay bir sürüm sağlıyor.  Tek katta yoğun bir siyahlık veriyor. İsteğinize göre kalın ya da ince eyeliner çekebiliyorsunuz. Gün boyu kalıcı olan eyeliner akma, bulaşma ve silinme yapmıyor. Fakat makyaj temizleyicinizle kolayca temizleyebiliyorsunuz.

Essence Superfine Eyeliner Pen

Uygun fiyatlı ürünleri ile bilinen Essence markasının eyelinerları da şans vermeye değer performansa sahipler. Essence Superfine Eyeliner Pen simsiyah ve mat bir bitirişe sahip. İnce fırçası ile incecik eyeliner çekmek çok kolay.  Dilerseniz üzerinden geçerek kalın eyelinerlar da çekebilirsiniz. Oldukça kalıcı olan ürünü gün sonunda çıkarırken zorlanabilirsiniz.

Yorumlar