Uzun ve gür kirpikler için yapılması gerekenler nelerdir?

Zaman zaman kullandığımız rimeller kirpiklerinizi zayıflatıp dökebiliyor. İşte kirpiklerinizi güçlendirecek yöntemler.

Uzun ve gür kirpikler için yapılması gerekenler nelerdir?

Kaş ve kirpiklerimize kullandığımız çeşitli ürünler zamanla kıl köklerinin zayıflamasına neden olmaktadır. Yeniden canlı kirpiklere sahip olmak için ve yeniden gürleştirebilmek adına sizler için hazırladığımız püf noktaları düzenli olarak uygulamanız yeterli olacaktır. 

MUTLAKA MAKYAJINIZI TEMİZLEYİN!

Gün içerisinde işe okula veya dışarı çıkarken cildinize uyguladığınız makyaj zamanla cildinize ve kirpiklerinize zarar veriri her ne kadar pahalı ürünlerin kaliteli rimellerini de uygulasanız içerisindeki kimyasallar kaş ve kirpiklerinizi zamanla zayıflatır ve yıpratır bu yüzden her akşam makyajınızı çıkarmadan uyumamalısınız.

BAŞAKALARINA AİT MAKYAJ MALZEMELERİNİ KULLANMAYIN!

Herkesin cily yapısı ve cilt yapısına göre kullandığı ürünler farklı olabilir. İyi veya kötü bakterilerin size geçmemesi için başkasına ait makyaj malzemeleri kullanmamalısınız. Bu sizin bağışıklık sisteminizi olumsuz yönde etkiler. Aksi taktirde çeşitli cilt sorunları ile karşılaşabilirsiniz.

SON KULLANMA TARİHLERİNE DİKKAT!

Her ne kadar satın aldığımız makyaj malzemelerinin kullanımı uzun süreli olsa da belirli bir son kullanma tarihi vardır ve son kullanma tarihini aştığınız an cildinizde tepkimelerin olmasına neden olabilir. Bu yüzden satın aldığınız ürünlerin bitimine kadar değil son kullanma tarihlerini göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. 

YEŞİL ÇAY MUCİZESİ KİRPİKLERİ BAŞTAN YARATIYOR!

Yeşil çayınızı demledikten sonra hemen çöpe atmayın! makyajınızı temizledikten sonra pamuğu yarım bardak yeşil çaya batırıp gözlerinizde bekletin. Bu yöntem hem kirpiklerinizin dökülmesini engeller hemde gözlerinizi derinlemesine temizleyerek aynı zamanda gözlerinizi dinlendirir.

ZEYTİNYAĞI İLE MUCİZELER YARATIN

Çeşitli alanlarda fayda sağlayan zeytinyağı kirpikleri güçlendirmede de oldukça fayda salamaktadır. Kaş ve kirpik bakımında da oldukça etkili olan zeytin yağını düzenli olarak kullanmanızı tavsiye ediyoruz.

Yorumlar