Vakko Wedding House Suadiye'de

Gelin adaylarını heyecanlandıracak modelleriyle Vakko Wedding House şimdi Suadiye'de...

Vakko Wedding House Suadiye'de

Vakko Wedding House, dünyada eşi benzeri olmayan bir düğün alışverişi konsepti... Vakko Wedding koleksiyonunun yanı sıra Vakko’da exclusive olarak yer alan Oscar De Le Renta, Vera Wang, Monique Lhuillier, Marchesa, Elie Saab, Valentino, Reem Acra, Zuhair Murad, Jenny Peckham gibi dünyaca ünlü tasarımcıların koleksiyonlarına ek olarak kendine özel kata sahip Pronovias’ın koleksiyonlarını bir arada bulmak mümkün. Seçenekte olduğu kadar hizmette de sınır tanımayan Vakko, atölyelerinde gelin adaylarının seçtikleri gelinliklerin üzerinde istenilen her türlü değişikliği yapabiliyor ve tamamen kişiye özel gelinlikler yaratıyor.

Kokteyl ve abiye elbise koleksiyonları da var

Yeni evlenecek çiftlerin aileleri ve yakınları için Vakko Couture koleksiyonu ve dünya devi moda tasarımcılarının kokteyl ve abiye elbise koleksiyonları da Vakko Wedding House’da. Talebe göre farklı renk ve bedenler için özel sipariş hizmetinin de sunulduğu mağazada; kıyafetinizi iç çamaşırından şapkaya, ayakkabıdan çantaya, tüm detaylarıyla tamamlayabilirsiniz.

Damat adayları için, birbirinden farklı hazır smokin koleksiyonlarının sunulduğu Vakko Wedding House Suadiye’de, hazır giyim yerine özel dikim tercih eden damat ve aileleri için tüm detaylarını kendilerinin seçebilecekleri özel dikim smokinler de hazırlanıyor.

Şen Şapka'dan özel koleksiyon

Vakko Wedding House unutulmaz "Şen Şapka" anılarını yeniden canlandırarak bugünlerde bulunması çok güç geniş bir şapka koleksiyonunu wedding konsepti içinde Vakko dostlarına sunuyor.

Gelin olmak büyüleyicidir, Vakko gelini olmak ise daha da büyüleyici...

Vakko Couture

Andrew Gn, Azzaro, Carolina Herrera, Elie Saab, Herve Leger, Leonard, Marchesa Couture, Monique Lhuillier, Naeem Khan, Paule Ka, Reem Acra, David Meister, Dina Bar-el, Halston Heritage, Nicole Miller, Rachel Gilbert, Robert Rodriguez,Tadashi, Alberto Makali Basix, Abed Mahfouz, Badgley Mischka Couture, Christian Siriano , Carlos Miele, Jenny Packham, Printing, Vera Wang, ML Monique Lhuillier, Zac Posen, Badgley Mischka, Carmen Marc Valvo, Kara Janx, Marchesa Notte, Mark & James, Theia ve Yrusha

Yorumlar