Veet Naturals Güzellik Serisi ile kadınlara yeni ve özel formül!

Yeni Naturals Güzellik Serisinin lansmanını gerçekleştiren Veet, istenmeyen tüylerinden kurtulurken ciltlerine bakım yapmaları için kadınlara yepyeni ve özel bir formül sunuyor.

Veet Naturals Güzellik Serisi ile kadınlara yeni ve özel formül!

Kadınlar için hayatın her anını güzelleştirmeye çalışan Veet; özel olarak geliştirdiği Shea Yağı, Argan Yağı ve Üzüm Çekirdeği Yağı gibi özlerle zenginleştirilen yüzde 100 doğal içerikli yeni ürünleriyle kadınların bakım rutinlerini kolaylaştırıyor.

Bu yıl beş yeni ürünle genişlettiği Naturals serisiyle Veet; bacak, vücut ve yüz bölgelerindeki istenmeyen tüylerden kurtulmak ve aynı zamanda cilde bakım yapmak için uzun süreli ve etkin çözümler sunuyor. Parlak cildi ve pürüzsüz bacaklarıyla baş döndüren Supermodel Adriana Lima da güzellik sırları arasında Veet Naturals Serisi’ni öneriyor.

Veet Naturals Sir Ağda Bantları hem tüyleri kökünden alıyor, hem cilde bakım yapıyor

İstenmeyen tüyleri kökten almak için Veet Naturals Sir Ağda Bandı en ideal çözüm! Nemlendirici özellikleri ile bilinen ve cilde faydaları saymakla bitmeyen Doğal Argan Yağı ve Doğal Shea Yağı içeriyor; böylece tüy alma seansları artık cildi kurutmuyor ve yıpratmıyor. Doğal özler ciltte pürüzsüzlüğün yanı sıra sağlıklı, genç ve ışıldayan bir cilt için güzellik bakımı da sunuyor. Pratik kullanımı ile istenmeyen en kısa tüyleri bile kökünden alabilen Veet Naturals Sir Ağda Bantları, 28 güne kadar pürüzsüzlük sağlıyor, düzenli kullanımda tüyleri azaltarak etkili bir sonuç sağlıyor. Veet Naturals Tüy Dökücü Krem ile tıraş bıçağına göre 2 kata kadar daha uzun süre pürüzsüzlük


Cildi tahriş eden tıraş bıçaklarına ideal bir alternatif olan Veet Naturals Tüy Dökücü Krem, tüylerden acısız kurtulmanın en doğal yolu. Veet Naturals Tüy Dökücü Krem, Doğal Shea Yağı ve Doğal Üzüm Çekirdeği Yağı gibi özlerle zenginleştirilen yüzde 100 doğal içeriğiyle cildi nemlendiriyor;tıraş bıçağına göre 2 kata kadar daha uzun süre pürüzsüzlük sağlıyor. Pratik kullanımı ile kıl köküne yaklaşarak istenmeyen kısa tüylere bile etki ediyor.Yoğun kadınlar için en pratik çözüm: Veet Naturals Duşta Tüy Dökücü Kremler


Özel olarak hazırlanmış suya dayanıklı formülü ile Veet Naturals Duşta Tüy Dökücü Krem, duş alırken kullanılarak zamanı verimli şekilde değerlendirmeyi sağlıyor. Doğal Üzüm Çekirdeği Yağı ve Doğal Shea Yağı özü ile zenginleştirilen doğal içeriği sayesinde cilde yumuşaklık ve ışıltı kazandırıyor. Bacak ve vücut bölgelerinde kullanıma uygun Veet Duşta Tüy Dökücü Kremler, tıraş bıçağına göre 2 kata kadar daha uzun süre pürüzsüzlük sağlıyor ve istenmeyen kısa tüylerde bile etkili oluyor.

Ilık ağdada Argan Yağı devrimi

Veet geleneksel ağda yöntemlerinden vazgeçmeyen kadınlar için de en iyi çözümü sunuyor. Veet Naturals Ilık Ağda, içeriğindeki yüzde 100 doğal ve nemlendirici özelliğiyle bilinen Argan Yağı sayesinde cilde uzun süreli yumuşaklık veriyor. İstenmeyen tüyleri kökünden alan ve en kısa tüylerde bile etkili olan Veet Ilık Ağda; 28 güne kadar pürüzsüz bir cilde sahip olmayı sağlıyor. Bacak, yüz ve vücut bölgelerinde kullanıma uygun olan Veet Naturals Ilık Ağda, düzenli kullanım sonucu tüylerini azaltıyor ve zayıflatıyor. 

Her 10 kadından 9’u Veet’i öneriyor! Adriana Lima da…

Yorumlar