Victoria's Secret meleği Bridget Malcolm'un eğlenceli egzersiz rutini

Victoria's Secret meleği Bridget Malcolm egzersiz rutinini kendi blogunda anlattı. Bridget Malcolm'a kusursuz bir fizik kazandıran egzersizler çok da eğlenceli.

Victoria's Secret meleği Bridget Malcolm'un eğlenceli egzersiz rutini

Victoria's Secret'ın en genç meleklerinden Avustralyalı Bridget Malcolm, kusursuz fiziğinin sırlarını kendi adını taşıyan blogunda anlattı. Belirli bir antrenman rutini olmadığını söyleyen ünlü model, özellikle spor salonlarından ve egzersiz sınıflarından kaçtığını söylüyor. Ünlü modelin kusursuz fiziğinin sırrı hareket ederken 'eğlenmek'ten geçiyor. 

İşte Bridget Malcolm'un egzersiz rutininin detayları...

"Gerçekten belirli bir antrenman rutinim yok. Eskiden aç, yorgun ve uyuşuk hissettiğimde egzersizden hep kaçardım. Şimdi ne zaman ne yapmam gerektiğini öğrendim. Ayrıca spor salonlarından da nefret ediyorum ve egzersiz sınıflarından mümkün olduğunca kaçmaya çalışıyorum. Dışarıda olmayı ve aktif hissetmemi sağlayacak şeyleri tercih ederim.

Vücudumu kilo vermek için hareket ettirmiyorum. Hayatımı daha keyifli hale getirmek için hareket ediyorum. Dışarı çıkmak, doğaya girmek vücuduma kenetlenmeme yardımcı oluyor. 

İLK İŞ

- Vazgeçilmezlerim arasında her gün 10 bin adım var. Ben bir şeyleri süremiyorum o nedenle her yere yürüyerek giriyorum. Bu benim için en kolay egzersiz. Genellikle günde 10 ila 15 bin adım atıyorum.

- Her sabah beynim için meditasyon yapıyorum. 

- Piyano çalmayı ve kitap okumayı seviyorum. Bunlar da benim zihinsel egzersizlerim.

- Benim rehberim haftada üç dirençli egzersiz, iki kardiyo ve dinlenme. 

- İp atlamayı severim. Haftada bir gün en az 30 dakika ip atlıyorum.

- Asla hızlı koşmam. Yavaş ve uzun koşuları tercih ederim.

- Okyanus kıyısında yaşamanın avantajlarını çok seviyorum. Mutlaka sörf yapıyorum ya da yüzüyorum. 

- Hafta sonları biraz daha yorgun hissediyorum bu nedenle cumartesi günlerini esneme ve rahatlama egzersizlerine ayırıyorum.

- Pazar günleri kendimi şımartıyorum ve arkadaşlarımla sevdiklerimle zaman geçiyorum. Ama 10 bin adımdan vazgeçmiyorum.

Yorumlar