Victoria’s Secret x BALMAIN koleksiyonu ne zaman yayınlanacak?

Her sene heyecanla beklenen Victoria’s Secret şovu, bu sene moda tarihinde bir ilke imza atarak, Fransız moda evi Balmain ile kapsül koleksiyon hazırladı.

Victoria’s Secret x BALMAIN koleksiyonu ne zaman yayınlanacak?

Her sene heyecanla beklenen Victoria’s Secret şovu, bu sene moda tarihinde bir ilke imza atarak, Fransız moda evi Balmain ile kapsül koleksiyon hazırladı. Punk Angel teması ile hazırlanan bu koleksiyonda, Balmain Kreatif Direktörü Olivier Rousteing hout-couture detaylarını farklı dokunuşlarla zenginleştirerek punk-rock bir konsept sunuyor. Detayların ön planda tutulduğu koleksiyonda, grafiti yansımaları ve siyah renk yoğunluğu konseptin temelini oluşturuyor. Daha önce hiçbir markayla böyle bir iş birliğine girmeyen iç çamaşırı devi için bu bir ilk olacak. VS x BALMAIN kapsül koleksiyonu 29 Kasım'da internet sitesinde yayınlanacak! Hepimiz merakla bekliyoruz...

Victoria's Secret Hakkında:

Victoria's Secret, iç çamaşırı ve güzellik ürünleri konusunda lider bir marka olarak modadan ilham alan modern koleksiyonları, prestijli parfüm ve kozmetikleri, tanınmış süper modelleri ve dünyaca ünlü defileleri ile alanındaki öncülüğünü sürdürüyor. Lbrands grubuna dahil olan Victoria's Secret markasının dünyada 1500'den fazla iç çamaşırı ve güzellik mağazası olup hızla büyümeye devam etmektedir.

Yorumlar