Vinyl makyaj nedir nasıl yapılır son trend bu

Vinyl makyaj nedir? Vinyl makyaj nasıl yapılır? Vinyl makyaj 2018'in en trend makyajlarından biri oldu. İşte vinyl makyaj hakkında bilgiler....

Vinyl makyaj nedir nasıl yapılır son trend bu

Vinyl makyaj nasıl yapılır? Vinyl makyaj için hangi malzemeleri kullanmak gerekir? Vinyl makyaj nedir? gibi soruların cevabını hazırladığımız içerikte bulabilirsiniz. Bu sıra dışı makyajın nasıl olduğunu siz değerli elmaelma.com okuyucularımız için aşama aşama anlatacağız.

EYELİNERLAR RENKLENİYOR

Makyajda vinyl etkisi, parlak ve yoğun bitişli makyaj ürünleriyle elde ediliyor. Dudak ve göz makyajlarında yakalayabileceğin vinyl görünümü, hem sıra dışı hem de özgün bir hava katıyor. Sıradan eyelinerlara biraz ara verip, ıslak görünümlü eyelinerı denemek için tam zamanı! Eğer klasik siyahtan sıkıldıysan,  bordo, mor, koyu gri ve kahverengi tonları sana ilaç gibi gelecek.

VİNYL MAKYAJ NASIL YAPILIR?

Muhteşem renk seçeneklerinin yanı sıra, yoğun pigmentli yapıları sayesinde bu vinyl eyelinerlar tek seferde renklerini veriyorlar ve çok kolay uygulanabiliyorlar, üstelik gayet de kalıcılar!

VİNYL DUDAK MAKYAJI

Hafif renkli gloss görünümlerine biraz ara verip daha başka, daha göz alıcı ve ıslak görünümlü dudak makyajını denemek istersen, bu sefer de imdadına Vinyl dudak makyajları yetişecek. Klasik gloss görünümünü son derece iddialı bir havaya sokan bu Vinyl rujlar bizde bahar ve yaz aylarında favori olmaya aday!

 

 

Yorumlar