Vişne lezzetiyle dolu bir yaz keyfi

Vişne lezzetinde bir Temmuz keyfi yaşamak için Özsüt’te özel fırsatlar tatlı tutkunlarını bekliyor. Özsüt’ün Temmuz ayına özel fiyatlarla sunduğu lezzetleri yaz keyfinize benzersiz tatlar katacak.

Vişne lezzetiyle dolu bir yaz keyfi

Özsüt’ün Temmuz ayı pastası Karaorman Vişne! Vişneli şurup ile ıslatılmış genoise kekin; çikolatalı mousse, beyaz krema ve taptaze vişnelerle birleşiminden oluşan Karaorman Vişne, temmuz ayına özel olarak sadece 39 TL’den satışa sunuluyor.

Sıcak yaz günlerinde soğuk kahve keyfinden vazgeçemeyenler için de Özsüt’ün leziz bir sürprizi var. Soğuk süt ve buz ile servis edilen double espresso keyfi yaşatan Iced Latté, temmuz ayı boyunca Özsüt’te 5,90 TL.

Özsüt’ün Temmuz fırsatları bunlarla sınırlı değil. Bir dilim pasta ve kahve eşliğinde yaz mevsiminin keyfini çıkarmak, lezzetli bir temmuz molası vermek isteyenleri de Özsüt’te cazip bir sürpriz bekliyor. Bir dilim Karaorman Vişne pastası ve bir fincan Brazil Sul de Minas Filtre Kahve Özsüt’te temmuz ayı boyunca yalnızca 12,25 TL. Gazetenizi ve kitabınızı alıp bu lezzetlerin tadını çıkararak yoğun gününüze keyifli bir mola verebilirsini

Yorumlar