VOGUE Türkiye ve TRENDYOL ortaklığında hazırlanan koleksiyonun geliri AÇEV'e bağışlanacak

VOGUE Türkiye ve TRENDYOL, kadınların iş hayatında görünür olmalarına katkı sağlayacak bir sosyal sorumluluk projesine imza attı!

VOGUE Türkiye ve TRENDYOL ortaklığında hazırlanan koleksiyonun geliri AÇEV'e bağışlanacak

Türkiye’nin önde gelen başarılı kadınlarının da destek olduğu proje; “Kadınların iş hayatına katılımını desteklemek ve görünür olmalarına katkı sağlamak” mottosuyla yola çıktı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde TRENDYOL’da satışa çıkacak “VOGUE X TRENDYOL” isimli koleksiyonun tüm geliri ise AÇEV’e bağışlanacak.

Özgün bakışıyla en güncel, en özel ve en çeşitli moda içeriklerini sunan VOGUE Türkiye ve Türkiye’nin en büyük online moda alışveriş platformu olan TRENDYOL; kadınların iş hayatına katılımını desteklemek, görünür olmalarına katkı sağlamak ve her sektörde fark yaratmalarına öncü olmak amacıyla “VOGUE X TRENDYOL” isimli ortak bir koleksiyon hazırladı.

Koleksiyonun satışından elde edilen gelirin tamamı AÇEV’e bağışlanacak.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde TRENDYOL’da satışa çıkacak koleksiyon, tamamen iş hayatına yönelik parçalardan oluştu. Satışta kaldığı süre boyunca koleksiyonun tüm geliri ise Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV)’e bağışlanacak.

TÜRKİYE'NİN GÜÇLÜ KADINLARINDAN DESTEK

İş hayatına yönelik kıyafetlerden oluşan koleksiyon, Türkiye’nin önde gelen başarılı iş kadınları tarafından giyildi. Bomontiada’daki Leica Galeri’de gerçekleşen çekimler ise Tamer Yılmaz tarafından fotoğraflandı. Stil Danışmanı Başak Dizer Tatlıtuğ, WPP Türkiye Ülke Müdürü Demet İkiler, Star Haber Genel Yayın Yönetmeni ve Ana Haber Spikeri Nazlı Çelik, TAV Havalimanları Başkan Yardımcısı ve CFO’su Burcu Geriş, yazar Hande Altaylı, Big Chefs Kurucu Ortağı Gamze Cizreli, “TUVANAM” markasının kurucusu Tuvana Büyükçınar, VOGUE Türkiye Genel Yayın Yönetmeni ve Doğuş Yayın Grubu Dergiler Grup Başkanı Seda Domaniç ve TRENDYOL’un CEO’su Demet Mutlu gibi Türkiye’nin önde gelen başarılı kadınlarının destek olduğu projenin fotoğrafları VOGUE Türkiye Mart sayısında yer alacak.

 

 

Yorumlar