Vücut direncini arttıran içecek tarifi salatalık maydanoz biber üçlüsü!

Vücut direncini arttıran içecek tarifi nedir? Torba dolusu ilaç kullanmak yerine vücut direncinizi arttıran bir bardak doğal içeceğe ne dersiniz? İşte tarifi...

Vücut direncini arttıran içecek tarifi salatalık maydanoz biber üçlüsü!

Soğuk havalarda veya  mevsim geçişlerinde vücut direncini korumak için torba torba ilaç kullanmak yerine doğal evde pratik bir şekilde hazırlayabileceğiniz bir bardak içecekle vücut direncinizi arttırarak mevsim geçişlerinde veya soğuk algınlığı gibi vücudun karşılaştığı çatışma durumlarından korunabilirsiniz. İşte vücut direncini arttıran mucize içecek tarifi...

Malzemeler; 1 tutam maydanoz, 1 adet salatalık, 1 limonun suyu, 1 tutam buğday çimi, 1 adet yeşil biber, 2 su bardağı su yeterli olacaktır.

Yapılış aşaması; Salastalığınızın kabuklarını soyduktan sonra doğrayın, maydanozun yapraklarını ayıklayın. Daha sonra blenderınızında tüm malzemelerinizi yerleştirip karıştırdıktan sonra afiyetle tüketebilirsiniz.

SÜREKLİ OLARAK TÜKETTİĞİNİZ BESİNLERE ÇEŞİT EKLEYİN!

Sağlıklı beslenmenin temel kurallarından biri de çok çeşitli besinleri tüketmekten geçmektedir. Ne kadar çok fazla besinden vitamin alırsanız vücut direnciniz o kadar artış gösterir. Tüketilen her besinin ayrı işlevi bulunmaktadır. Bu durumda ne kadar farklı çeşitlerde besin tüketirseniz vücudunuz bir o kadar farklı vitamin ve minerallere sahip olacaktır.
 

Yorumlar