Watsons büyük Sevgililer Günü indirimi başladı

Watsons'da Sevgililer Günü büyük indirimi başladı. Makyaj, cilt, saç ve yüz bakım ürünlerinde yüzde 50'ye varan indirimler var.

Watsons büyük Sevgililer Günü indirimi başladı

Birbirinden çeşitli ürünleri ve uygun fiyatları ile sayısız hediye seçeneği sunan Watsons, “Büyük Sevgililer Günü İndirimi” ile Sevgililer Günü hediyelerinizin de değişmez adresi olacak.

8 – 14 Şubat 2018 tarihleri arasında geçerli Büyük Sevgililer Günü İndirimi’nde Rimmel makyaj ürünlerinde %50 indirim; Revlon ve Deborah makyaj ürünlerinde %40 ayrıca ek olarak Watsons Card’a özel %10 indirim; Makeup Revolution, I Heart Makeup, MaxFactor, Loreal Paris, Maybelline Note, Pastel ve Alix Avien makyaj ürünlerinde ise %40 indirim bulunuyor.

Büyük Sevgililer Günü İndirimi cilt ve yüz bakım ürünlerinde de büyük fırsatlar sunuyor. Loreal Paris, Nivea ve Diadermine cilt ve yüz bakım ürünlerinde %50 indirim; Pure Beauty, Garnier, Neutrogena, Sebamed, Collagen by Watsons, NIP+FAB ve ROC cilt ve yüz bakım ürünlerinde %40 indirim avantajı var.

Son dönemlerde çok tercih edilen Aussie, Toni&Guy, John Frieda, Organix, Botanicals ve Ashley Joy saç bakım ürünleri; Elidor, Gliss, Pantene, Urban Care, Head & Shoulders şampuanlar; Batiste, Urban Care, Style Fredoom ve Lee Stafford kuru şampuanlar %40 indirimle sevgililer günü kampanyasında. Ayrıca bir çok parfüm markası da kaçırılmayacak indirimlerle Büyük Sevgililer Günü İndirimi’nde yer alıyor.

Yorumlar