Whatsapp görüntülü grup konuşması nasıl yapılır bugün aktif oldu!

Whatsapp görüntülü grup konuşması nasıl yapılır sorusunun yanıtı elmaelma.com'da. Bugün WhatsApp görüntülü grup konuşma özelliğini aktif etti.

Whatsapp görüntülü grup konuşması nasıl yapılır bugün aktif oldu!

Popüler sohbet uygulaması WhatsApp, görüntülü grup konuşması uygulamasını Android ve iOS'a ekledi. Bugünden itibaren Android ve iOS kullanıcıları, dünya genelinde sözleşmelerle dört kişilik görüntülü veya sesli grup görüşmesi yapabilecekler. Biz de elmaelma.com olarak WhatsApp görüntülü grup görüşmesi nasıl yapılır, whatsapp görüntülü grup görüşmesi nasıl başlatılır sorularının yanıtlarını sizler için derledik. 

WHATSAPP GÖRÜNTÜLÜ GRUP KONUŞMASI NASIL YAPILIR

WhatsApp'da bir grup görüntülü aramayı başlatmak için, kullanıcıların ilk olarak tek bir kişiyle bire bir arama başlatması gerekecektir. Bunu yapmak için, görüntülü görüşme yapmak istediğiniz kişiyle metin görüşmesini açın ve ekranın üst kısmındaki kamera simgesine dokunun.

Arama kurulur kurulmaz, kullanıcılar arayüzün sağ üst köşesindeki düğmeyi kullanarak iki kişi daha ekleyebilir. Bu, kullanıcıların arayabileceği bir ekran getirir veya aramaya eklemek için başka bir kişi seçer. İstenirse, kişinin adının yanındaki 'Ekle' düğmesine dokunun.

WHATSAPP GÖRÜNTÜLÜ KONFERANS ÖZELLİĞİ ÇALIŞMIYORSA!

Sesli ve görüntülü grup aramaları yapma özelliği dünya genelinde yavaş yavaş yayılıyor. Bu nedenle, güncelleme henüz cihazınıza aktarılmadıysa çok fazla panik yapmayın.

WhatsApp, Mayıs ayında San Jose'de düzenlenen Facebook F8 geliştirici konferansında grup sesli ve görüntülü görüşme yapmayı planladığını duyurmuştu. Grup çağrıları, tıpkı platformda aktarılan mesajlar, belgeler, fotoğraflar ve videolar gibi uçtan uca şifrelenecek dolayısıyla güvenlik zafiyeti oluşmayacak.

4 KİŞİYLE SINIRLI OLACAK

WhatsApp, bu konuyla ilgili resmi bir blog yayında duyurduğunu, “Her zaman ve her yerde toplam dört kişiye kadar bir grup araması yapabilirsiniz” diyor. Sadece bire bir sesli veya görüntülü görüşme başlatın ve aramaya daha fazla kişi eklemek için sağ üst köşedeki yeni "katılımcı ekle" düğmesine dokunun. WhatsApp'ta görüntülü arama yapma olanağı ilk olarak 2016 yılında başlatıldı. Şirkete göre, dünya çapında WhatsApp kullanıcıları, günde iki milyar dakika harcayarak sesli ve görüntülü görüşmeler yapıyorlar.

 

 

Yorumlar