Yaşar İpek eşi Seren Serengil'e sürpriz olarak yaptırdığı pasta olay oldu!

Geçtiğimiz ay Seren Serengil ile dünya evine giren Yaşar İpek eşine sürpriz hazırladı. Yaşar İpek'in yaptırdığı sürpriz olay oldu!

Yaşar İpek eşi Seren Serengil'e sürpriz olarak yaptırdığı pasta olay oldu!

Geçtiğimiz ay dünyaevine giren çiçeği burnunda aşıklar Seren Serengil ve Yaşar İpek, hala aşklarınında baharında ilişkilerine deli divane devam ediyor. ilişkilerine tam gaz devam eden çiftin biribirlerine ithaf ettiği şarkılar şiirler gündeme damga vururken Yaşar İpek'in Seren Serengil'e hazırladığı sürpriz olay oldu! 

'Duymayan Kalmasın' programınıda Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu program sezon finaline girince, Yaşar İpek, Seren Serengil'e büyük bir sürpriz yaptırdı! İpek, eşine sürpriz olarak büyük bir pasta yaptırdı. Ancak büyük sürpriz ise pastayı eşi Seren Serengil'in gelinlikli halinin büstünü yaptıran Yaşar İpek pastanın altına 'Seni seviyorum' notunu düşmeyi unutmadı! Eşine büyük jest yapan Yaşar İpek'in bu davranışı Seren Serengil'i duygulandırdı! Kimisi için oldukça romantik karşılanan bu sürpriz kimisi içinde ''Serengil'in botokslarının bile aynısını yaptırmış artık nasıl seviyorsa...'' demesine neden oldu! İşte Yaşar İpek'in Serengil için hazırladığı o pasta...

seren serengil özel büst pasta

Yorumlar