Yaşar İpek kimdir kaç yaşında burnuna estetik yaptırdı!

Yaşar İpek kimdir? Yaşar İpek kaç yaşında? Ünlü şarkıcı Yaşar İpek burnuna estetik yaptırdı. İpek'in yeni halini gören takipçileri hüsrana uğradı!

Yaşar İpek kimdir kaç yaşında  burnuna estetik yaptırdı!

Geçtiğimiz aylarda, Fransa'da Seren Serengil'le dünya evine giren ünlü şarkıcı Yaşar İpek, estetik yaptıranlar kervanına katıldı. Burnundan memnun olmayan Yaşar İpek burnuna estetik yaptırdı. Instagram hesabından fotoğraf  paylaşan Yaşar İpek'in yeni hali takipçilerinin gözünden kaçmadı. Yaşar İpek'in estetikli hali yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu. İpek'in yeni hali bazı takipçileri tarafından eleştirildi. Bir takipçisi paylaşıma, ''yaşar bey, eski görüntünüzü bozmayın,lütfen'' yazarken, bir başka takipçisi ise, ''erkekte estetik olmuyor'' şeklinde yorum yaptı. 

BURNUNA ESTETİK YAPTIRDI 

Şarkıcı Yaşar İpek, sunucu Seren Serengil'le Fransa'da süpriz bir karar ile hayatlarını birleştirmişlerdi. Fransa'da kıyılan nikahın ardından çift, Bodrum'da dillere destan bir düğün gerçekleştirmişti. Yaşar İpek ve Seren Serengil'in düğünü renkli karalerin ortaya çıkmasına neden olmuştu. Ünlü şarkıcı Yaşar İpek geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından Seren Serengil'le birlikte çekildiği bir fotoğrafı paylaştı. Yaşar İpek'in yeni hali dikkatli takipçilerinin gözünden kaçmadı. Yaşar İpek'in yeni hali yorum yağmuruna tutuldu.Yaşar İpek'in yeni halini beğenenlerde oldu, beğenmeyenler de. Paylaşımın altına bir takipçisi, Yaşar bey, eski görüntünüzü bozmayın, lütfen'' yazarken, bir başka takipçisi ise, ''erkekte estetik olmuyor'' şeklinde yorum yaptı. 

YAŞAR İPEK KİMDİR? 

 Yaşar İpek, 1980 yılında dünyaya geldi. Aslen Diyarbakırlı olan Yaşar İpek, 5 yaşında ailesi ile birlikte İstanbul'a göç etti. 1986 yılında Öksüzler, 1988 yılında Acı ve yine aynı yıl Es Deli Rüzgar isimli sinema filmlerinde rol aldı. Rol aldığı filmlerde Emrah'ın küçüklük karakterini canlandırdı. Günümüzde ise bir çok albümün altına imzasını atan sanatçı piyano çalmakta ve kendi bestelerini yazmaktadır. Bugüne kadar Aşkım, Okul Bitince, Yanlışa Af Yok, Arada Bir, Kapı Zili, Sus ve Allah Var isimli albümleri müzik piyasasındaki yerini aldı.

İşte o paylaşım...

yaşar ipek burununa estetik yaptırdı

Yorumlar